В Косово заловиха 19 души, свързани с "Ислямска държава"

Балкани

В Косово заловиха 19 души, свързани с "Ислямска държава"

8549
на 17.11.2016
В Косово заловиха 19 души, свързани с Ислямска държава
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Полицията в Косово през последните 10 дни е задържала 19 души, за които има подозрения, че са свързани с терористичната групировка „Ислямска държава“ и че са планирали атаки в Косово и Албания, предава македонската телевизия „Алсат-М“, цитиран от "Фокус".
Според косовската полиция задържаните са контактували с член на „Ислямска държава“, самопровъзгласил се за „командир на албанците в Сирия и Ирак“. От него те са получавали нареждания за извършване на нападения.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Равноотдалеченият премиер на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК