В Япония не изключват Олимпиадата да протече изцяло без зрители

СПОРТЪТ ДНЕС

В Япония не изключват Олимпиадата да протече изцяло без зрители

1487
на 15.04.2021
В Япония не изключват Олимпиадата да протече изцяло без зрители
Автор:   ПИК

Японският министър Тако Коно, отговарящ за провеждането на ваксинационната кампания срещу коронавируса в страната, заяви, че Олимпийските и Параолимпийските игри, които трябва да се проведат през млятото в Токио е напълно възможно да преминат напълно без зрители, които да наблюдават надпреварите на живо, съобщава телевизия „Асахи”.

препоръчано

„Мисля, че ще бъде направено така, че Игрите може да бъдат и без зрители по трибуните. Не изключвам такъв вариант. При всички положение тези Игри ще бъдат много по-различни от обичайните Олимпиади”, заяви министърът.

Както е известно, Олимпиадата в Токио бе преместена от 2020 на 2021 година заради пандемията от коронавируса. Игрите трябва да се проведат между 23 юли и 8 август.

През март организаторите официално потвърдиха, че чуждестранни фенове няма да бъдат допускани до спортните състезания. Въпросът за това, ще имат ли шанса японците да присъстват на Игрите като зрители, все още не е решен окончателно.

 

Превод и редакция: ПИК

 

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 199
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това