Георги Василев-Гочето: Любо Пенев е...

Футбол

Георги Василев-Гочето: Любо Пенев е...

8410
на 06.04.2021
Георги Василев-Гочето: Любо Пенев е...
Автор:   ПИК

Бившият старши треньор на ЦСКА Георги Василев-Гочето сподели мнението си пред "Тема Спорт" за осъществената наскоро треньорска рокада в клуба.

препоръчано

"Човек от гилдията на треньорите винаги трудно и с неудоволствие коментира подобни изненадващи смени като тази в ЦСКА. Това е много неприятна история. Големи надежди имаше към Акрапович.

На "Армията" се създаде оптимизъм към Бруно в края на есента, но през пролетта очевидно нагласите на отговорните фактори в клуба се промениха. В грандовете човек трябва да е наясно, че резултатът е най-важен и трябва да се съобразява с това. Акрапович се опита да наложи своето, но... престоят му в ЦСКА приключи много по-рано от очакваното.

Появата на Любо Пенев е съвсем закономерна. Той е израсъл на "Армията", изградил се е там и е създал авторитет, а в последно време и резултатите му като треньор са добри.

Моментът за треньорската смяна е удачен, ако се гледа, че стана по време на паузата за националните отбори. Любо ще има повече време за промени, корекции, да внесе спокойствие в тима, уталожи страстите и стреса от рокадата.
Клубът привлича човек, дълбоко свързан с ЦСКА, и надеждите към него също са големи, пък и той в най-важните мачове винаги има постижения. Червената общност посрещна със задоволство това решение", коментира Георги Василев.

Сподели:
Бомба x
Астролог предупреждава: Не купувайте нищо и внимавайте какво си пожелавате на глас Астролог предупреждава: Не купувайте нищо и внимавайте какво си пожелавате на глас
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Скандалите в парламента продължават - Мутрите на Манолова искат да върнат политическото номадство (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК: Скандалите в парламента продължават - "Мутрите" на Манолова искат да върнат политическото номадство (НА ЖИВО)
ново
Днес: 194
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това