Георги, нарязал жестоко с макетен нож Дебора, поиска по-лека мярка

Темида

Георги, нарязал жестоко с макетен нож Дебора, поиска по-лека мярка

14502
на 18.10.2023
Георги, нарязал жестоко с макетен нож Дебора, поиска по-лека мярка
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Обвиняемият в жестокото нападение над Дебора Михайлова от Стара Загора - Георги Георгиев поиска да бъде отменена мярката му за неотклонение "задържане под стража, съобщиха от пресцентъра на Районния съд в Стара Загора. Той моли за налагане на по-лека мярка.

препоръчано

Предвид писменото волеизявление на обвиняемия, съдът прекрати образуваното частно наказателно дело и отмени разпореждането си за насрочване на открито съдебно заседание.

Определението за прекратяване на делото подлежи на обжалване в 7-дневен срок пред Окръжен съд-Стара Загора.

В началото на август широк обществен отзвук предизвика случката от 26 юни, при която 18-годишното момиче било пребито, нарязано с макетен нож и остригано от 26-годишен мъж. Хиляди в цялата страна се събраха на протести с искане за справедливост. Георгиев е с постоянна мярка за задържане под стража от 31 юли за заплахи с убийство спрямо Дебора. Срещу него има повдигнати още две обвинения - за принуда и за нанесена средна телесна повреда.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 110
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК