ГЕРБ и СДС в Ямбол откриха предизборната кампания

Избори

ГЕРБ и СДС в Ямбол откриха предизборната кампания

4358
на 07.03.2021
ГЕРБ и СДС в Ямбол откриха предизборната кампания
Автор:   ПИК

ГЕРБ и СДС в Ямбол откриха предизборната кампания. В храм „Свети Николай Чудотворец“ бе отслужен молебен за здраве и успех, за осъществяване на всички добри и полезни  дела, които си поставя за цел коалицията.

препоръчано

Д-р Димитър Рунков, Станислав Говедаров, Димитър Иванов, Снежана Делчева, Атанас Христов, д-р Дора Йовчева, Павел Додов и Явор Брънков, от листата за народни представители на ГЕРБ-СДС, както и общинските ръководства, общинските съветници, членове и симпатизанти на двете партии запалиха свещ и се помолиха за благоденствие и успех.  Упоритост и сили в предстоящия път пожела и отец Олег от православния храм.

„Вярата и християнските ценности са ни помагали много във времето, те са стълбът, на който се крепи обществото, без значение през какво преминава. Нека бъдем здрави всички и целеустремени!“, каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС за 31 МИР Ямбол,  д-р Димитър Рунков.

„Без вяра не може да успеем. ГЕРБ винаги е подпомагала храмове и манастири, ще продължаваме да го правим и занапред. Обновяването и изграждането на нови храмове ще продължи, в интерес на всички вероизповедания, които трябва да бъдат подкрепяни“, добави Димитър Иванов, кандидат за народен представител, трети в коалиционната листа на ГЕРБ-СДС.

Сподели:
Бомба x
Диетата с малко мазнини намалява тестостерона Диетата с малко мазнини намалява тестостерона
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: ДПС с първи коментар за изборните резултати: Програмният кабинет трябва да надмогне нашето партийно политическо его (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: ДПС с първи коментар за изборните резултати: Програмният кабинет трябва да надмогне нашето партийно политическо его (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 137
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това