ГЕРБ-Пазарджик откри предизборната си кампания с молебен в църквата „Света Богородица“ (СНИМКИ)

Избори

ГЕРБ-Пазарджик откри предизборната си кампания с молебен в църквата „Света Богородица“ (СНИМКИ)

3444
на 05.03.2021
ГЕРБ-Пазарджик откри предизборната си кампания с молебен в църквата „Света Богородица“ (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

С молебен в църквата „Света Богородица“ в Пазарджик ГЕРБ откри предизборната си кампания в 13 многомандатен избирателен район.

препоръчано

„Ще продължим основния си приоритет – образованието. Знаете, че в тази област изпълнихме всичко, което обещахме преди 4 години, и сега е времето да се фокусираме не само в подобряването на условията в училищата, но в качеството на средното и висшето образование“, каза заместник министър-председателят Екатерина Захариева, водач на листата в родния си град.

Тя заяви, че ГЕРБ ще продължи да работи за справяне с икономическите последици от пандемията и подобряване на благосъстоянието на хората.

„През този мандат построихме 500 км магистрали и скоростни пътища, както и редица пътни артерии от регионално значение. В новия ни мандат предстои да се построят още 500 км магистрали и над 4000 км нови и реновирани пътища от втори, трети и четвърти клас“, каза Захариева.

Тя посочи още, че ще бъдат санирани жилищата на нови над 120 хиляди домакинства.

На старта на кампанията присъстваха областният координатор и втори в листата Найден Шопов, областният управител и кандидат за народен представител Стефан Мирев, зам.министърът  на земеделието храните и горите и кандидат за народен представител д-р Лозана Василева, началникът на РУО Пазарджик и кандидат за народен представител Валентина Кайтазова, както и още кандидати за народни представители, сред които: Малина Златева, д-р Иван Станоев, Александра Мусиевска, Лидия Панайотова, Петър Спасов, Данаил Трифонов, Стоил Малинов.

 

Сподели:
Бомба x
Какво да правим, за да постигнем перфектно тяло за лятото Какво да правим, за да постигнем перфектно тяло за лятото
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Звезда от Откраднат живот тайно стана майка за втори път САМО В ПИК TV: Звезда от "Откраднат живот" тайно стана майка за втори път
ново
Днес: 23
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това