ГОРЕЩО В ПИК: Най-големият спонсор на Кирил и Асен с неочакван ход преди изборите - пак ли ще налива милиони в "Промяната"? (СНИМКИ)

Акценти

ГОРЕЩО В ПИК: Най-големият спонсор на Кирил и Асен с неочакван ход преди изборите - пак ли ще налива милиони в "Промяната"? (СНИМКИ)

775574
на 14.05.2024
ГОРЕЩО В ПИК: Най-големият спонсор на Кирил и Асен с неочакван ход преди изборите - пак ли ще налива милиони в Промяната? (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Неочакван ход, тъкмо преди предсрочните парламентарни избори, предприе бившият транспортен министър в правителството "Петков" Николай Събев. 

препоръчано

Куриерският бос, който в началото на ноември миналата година се изнесе заедно с половинката си Донка Илиева към екзотичния остров Пукет, преди няколко дни се е завърнал в България, научи ПИК. И по-точно в луксозната си резиденция, намираща се в тузарския квартал в Созопол - Буджака.

Из редиците на "Продължаваме промяната" се заговори, че завръщането на Събев точно в този момент може да е свързано с предизборната кампания на партията, в която наля стотици хиляди левове.

Тази версия за завръщането му обаче категорично издиша, тъй като Николай Събев едва ли ще повтори грешката си да повярва отново в партията на шарлатаните, както ги определи Румен Радев.

Бившият министър напусна формацията на Кирил и Асен през октомври 2022 г., тотално разочарован от тях.

Откакто загуби вярата си в променкаджиите и скъса всякакви отношения с тях, куриерският бос категорично страни от политиката, но от време на време си позволява да критикува бившите си съратници в социалната мрежа. През февруари тази година дори стигна до заключението: "Управляват ни идиоти!".

Най-вероятно Събев се е завърнал у нас, за да нагледа бизнеса си и созополския си палат. А той е построен върху живописна скала и се намира на първа линия. Кадри от интериора, градината и басейна си бившия транспортен министър, който бе най-заможният в провалилия се кабинет на "Промяната", сподели в социалната мрежа.

Освен този в Созопол, Николай Събев притежава куп атрактивни имоти в България, Испания, а най-вероятно - вече и в Тайланд.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 юни - Близнаците да отложат взимането на важни решения, добри финансови постъпления за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 юни - Близнаците да отложат взимането на важни решения, добри финансови постъпления за Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Имаше много сериозен сигнал за сигурността ми от една от най-великите служби в света. Притесни ме, че в две медии излезе, че заплахата е от Делян Пеевски. Ако има заплаха, тя идва заради Украйна (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Имаше много сериозен сигнал за сигурността ми от една от най-великите служби в света. Притесни ме, че в две медии излезе, че заплахата е от Делян Пеевски. Ако има заплаха, тя идва заради Украйна (ВИДЕО)
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК