ГОРЕЩО В ПИК: Проговори плеймейтката Дениз Хайрула: Родителите ми не знаят, че съм жената до Христо Сираков - само в "Жълтите новини"

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ГОРЕЩО В ПИК: Проговори плеймейтката Дениз Хайрула: Родителите ми не знаят, че съм жената до Христо Сираков - само в "Жълтите новини"

319597
на 13.04.2019
ГОРЕЩО В ПИК: Проговори плеймейтката Дениз Хайрула: Родителите ми не знаят, че съм жената до Христо Сираков - само в Жълтите новини
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Край на спекулациите коя от всички плеймейтки от последната реколта е тази, успяла да превземе сърцето на столичния бохем и ценител на красиви жени Христо Сираков. Късметлийката е сексапилната софиянка Дениз Хайрула.

препоръчано

"Да, признавам, че имаме връзка от няколко месеца. Около Христо винаги има много красиви жени, но както казва той - те са празни момичета. Аз го впечатлих с това, че мога да му дам повече от красота, от сексапил, от секс или каквото и да било. Още не живеем заедно. Преди разликата в годините ме смущаваше. Хората когато видят младо момиче с по-възрастен, веднага си мислят, че става дума за пари. Сега, когато това дойде и до моята глава, аз осъзнах, че не винаги е така, поне в моя случай. Хубавото е, че моите близки приемат Христо и ме подкрепят. Това си е мое решение, те го уважават. Родителите ми не знаят за връзката ни....", призна Дениз пред ПИК TV.

Верни ли са слуховете, че въпреки прясната им любов, Христо Сираков е подарил годежен пръстен, както и ексклузивни горещи снимки на Дениз от новия брой на "Плейбой", чиято корица е тя, вижте сега в "Жълтите новини":

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 140
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК