Вход
София
Времето в София 13 o C

ГОРЕЩО В ПИК TV: Борисов: Разпоредил съм - децата трябва да ходят на училище и да се намали карантината на 10 дни (ВИДЕО)

ГОРЕЩО В ПИК TV: Борисов: Разпоредил съм - децата трябва да ходят на училище и да се намали карантината на 10 дни (ВИДЕО)

на 16.10.2020
44493
0
ГОРЕЩО В ПИК TV: Борисов: Разпоредил съм - децата трябва да ходят на училище и да се намали карантината на 10 дни (ВИДЕО)
Автор: ПИК
16.10.2020
0
44493

"Проведе се много широка дискусия относно "Зелената сделка". Представих проблемите на България заедно с още няколко държави, които имат този ресурс като въглищата. Имаше и много против ядрената енергия. Един тежък съвет, който да подговим за декември за взимането на решения. Изводът е, че исканото от парламента 60-процентно намаление на вредните емисии може би съветът ще отиде на 55% до 2030 г. Това е искането на всичи и затова ние много бързо трябва да се подготвим с алтернативи за след 2030 г", каза премиерът Бойко Борисов в Брюксел, където за втори ден лидерите на страните членки обсъждат важни за Общността теми.

По думите му бързо трябва да се подготвим за алтернативи за след 2030 г. и трудно държави като България, Чехия и Полша ще се справят с тях.

"Разпоредил съм - децата трябва да ходят на училище. Да намалят карантината на 10 дни. На ден държавата харчи над 120 000 лева за тестове", подчерта министър-председателят.

Той отбеляза, че ако се спазват изискванията и правилата за ограничаването на заразата от COVID-19, няма да има нужда от допълнителни мерки.

"Имаме общ план за действие при Ковид-19 от ЕК, потрудили са се доста. Закъснели сме в тази сфера, това трябваше още юли да го направим. Сега някои държави взимат панически мерки. Носенето на предпазни маски не предпазва напълно, но концентрацията на вируса, който се поема, е по-малък. Доказано е, че маската предпазва", добави Борисов.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34835
архив

Мъж седи в бараката и вари ракия....
Гледа по едно време водата се нагряла много и отива до кладенеца за вода.
Връща се, а в бараката седят двама полицай, усмихват се иронично и говорят:
- Aхааа, незаконна спиртоварна, сядай и пиши обяснения!
- И кво да пиша?
- Всичко, както си е било, така го пиши!
Сяда човека, пише и след това дава листа на полицайте.
- Кво си написал бе, идиот такъв?
- Както си беше, така го написах: ”Отивам за вода до кладенеца, връщам се, а в бараката двама полицай, седят и варят ракия”.

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Здравните власти с аларма: За последната седмица е отчетен ръст на смъртността от 50% (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Астролог предупреждава: В никакъв случай не се женете този четвъртък - работата ще завърши с развод
x