ГОРЕЩО В ПИК TV! Бос от ДПС посреща на крака Асен Василев. 30 души при ПП, 500 при ГЕРБ… (ВИДЕО)

Епицентър

ГОРЕЩО В ПИК TV! Бос от ДПС посреща на крака Асен Василев. 30 души при ПП, 500 при ГЕРБ… (ВИДЕО)

220579
на 16.09.2022
ГОРЕЩО В ПИК TV! Бос от ДПС посреща на крака Асен Василев. 30 души при ПП, 500 при ГЕРБ… (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Една от водещите фигури на ДПС през годините в Благоевградска област посрещна съпредседателя на "Продължаваме промяната" Асен Василев в Сандански. Това разкриват читатели на агенция ПИК от южния град.
Става дума за Кемал Назир, който е бивш председател на ДПС в Благоевград.

препоръчано

Мъжът беше сред малкото граждани, които дойдоха за среща с Асен Василев. Видно от видео, изпратено ни от очевидци на срещата, Назир посреща бившия финансов министър, ръкостиска се с него, след което следва кратък диалог между двамата.

"Вярвайте ми, аз съм бивш председател на ДПС-Благоевград. Сега и на Гюров му казах... (не се разбира) можеше да ги разбием, ама не ме слушат. Защото аз съм ги създал тях. Както съм ги създал, така мога да ги разгромя", обяснява Назир явно по адрес на бившите си съпартийци от ДПС, който заявява, че е готов да гарантира гласове в полза на ПП.

По-късно Василев присъства и на среща със симпатизанти на "Промяната" в Сандански. Кадри от друго видео, което ни изпращат наши читатели, показват мижавия интерес към предизборното събитие. В малката зала в града присъстват само 30-ина човека.

За справка преди дни лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също посети Сандански, а в новопостроената зала от неговото правителство присъстваха близо 1000 души.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
22-годишен мъж счупи рекорд, като пи в 67 кръчми за 24 часа 22-годишен мъж счупи рекорд, като пи в 67 кръчми за 24 часа
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Михаил Миков с тежки думи за БСП: С този резултат тя е ненужен партньор - партията загуби достойнството си, превърна се в лидерска (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Михаил Миков с тежки думи за БСП: С този резултат тя е ненужен партньор - партията загуби достойнството си, превърна се в лидерска (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 202
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това