ГОРЕЩО ОТ РИМ: Дарина Павлова вдигна кралска сватба, след като булката забременя по чудо (СНИМКИ)

Акценти

ГОРЕЩО ОТ РИМ: Дарина Павлова вдигна кралска сватба, след като булката забременя по чудо (СНИМКИ)

268960
на 09.07.2024
ГОРЕЩО ОТ РИМ: Дарина Павлова вдигна кралска сватба, след като булката забременя по чудо (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кралска сватба вдигна Дарина Павлова! Вдовицата на Илия Павлов омъжи дъщеря си Паола на помпозно 5-звездно тържество в Рим, видя ПИК.

препоръчано

Младоженците сключиха брак в една от катедралите в Рим. А след това пищното тържество се състоя в градината на вила Аурелиа, където се стекоха близки и приятели на младоженците и техните семейства от Италия, България и цял свят.

Булката Паола блестеше в дантелена бяла рокля в дълъг воал. Костюм в същия свят бе избрал за сватбения си ден нейният съпруг Ханс Хавиер. Двамата са заедно повече от три години. Звездата на вечерта обаче бе техният син и трети внук на Дарина Павлова. 

Всички в семейството гледат на къдрокосото момченце като на Божие чудо, тъй като лекарите бяха отчаяли майка му, че никога няма да може да прегърне в своя рожба. В продължение на години гинекологичен проблем пречеше на Паола Павлова да забременее, но накрая чудото наистина се случи.

Сватбеният купон премина в цветната градина на вила Аурелиа, а гостите празнуваха сред дръвчета с лимони. За обстановката на празненството се разбра от Инстаграма на Марта Вачкова, която публикува видео. Не е тайна, че актрисата е най-близката приятелка на Дарина Павлова, а дружбата им е непоклатима вече няколко десетилетия.

От Дубай за сватбата пристигна и Венцислава, първородната дъщеря на Илия Павлов. Тя също се омъжи в Италия, през 2014 г, за арабския рекламен магнат Тарек Микнас. На снимките, които се появиха от тържеството в социалните мрежи, него ПИК не видя, но пък с майка си на сватбата са били и двете им деца - първата внучка на Дарина Павлова, Алба, и по-малкият й брак, който се роди преди 4 години.

На Мадам Мулти й остава след време да вдигне още една сватба. Синът й Илия Калоян все още е ерген.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Martina Vachkova (@martina_vachkova)

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК