ГОРЕЩО
Европейският център за транспортни политики с писма до посолствата на Франция и Германия заради намеса в българската съдебна система
Изненадваща промяна в тона на "Дондуков" 2. Ето какво направиха от ДПС-Ново начало, докато Мирчев иска да раздава юмруци
БСП и ИТН на консултации при Радев утре
Силистра избра десетте най-добри спортисти за 2025 година (СНИМКИ)
ГОРЕЩА ТЕМА! И Апелативният съд в София каза тежката си дума за легитимността на Сарафов като главен прокурор
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Учени от бразилския институт по хранителни технологии са доказали, че вкусът на различните сортове кафе се определя от гъбички.
препоръчано
Те попадат в кафето по време на неговия растеж. Видът им зависи от особеностите на мястото, където се отглежда кафето – почва, климат, влажност.
Повечето от тези гъбички са безвредни за човешкия организъм, но има и някои, придаващи на кафето особен вкус. По-задълбоченото им изучаване може да доведе до подобряване на вкусовите и общоукрепващите качества на ароматната напитка.
За дамите над 50: Гримът, който подмладява с 10 години
94907
на 18.09.2025
Холивудските тайни за красота на 62-годишната Деми Мур
54722
на 06.04.2025
Холивудски тайни: Как да блестим като 62-годишната Деми Мур
55768
на 31.01.2025
Пролетната имунобомба на проф. Мермерски
93042
на 06.05.2024


