Вход
София
Времето в София -2 o C

Г-н Борисов, ДеБъ и да ме изнасилят ли имат право? Ако милеете за България и младите й хора, спрете гаврите с полицаите и уличния диктат

Г-н Борисов, ДеБъ и да ме изнасилят ли имат право? Ако милеете за България и младите й хора, спрете гаврите с полицаите и уличния диктат

на 11.07.2020
118203
0
Г-н Борисов, ДеБъ и да ме изнасилят ли имат право? Ако милеете за България и младите й хора, спрете гаврите с полицаите и уличния диктат

Пълна безнаказаност цари в България. Поне в това част от протестиращите имат право. Но изобщо не са прави, че тя цари по -най-високите етажи на властта.

Нищо подобно - там всеки бива наказан максимално и най-строго, дори да не е съвсем ясна вината му. Питайте Нено Димов, който не наложил режим на перничани миналата пролет, надявайки се, че есента ще вали. 

Или проф. Николай Петров, който се оказа виновен, че зет му внася памук и продал преди пет века малко и на ВМА, нищо че е било на най-ниската предложена цена.

Примерите са още десетки. И все толкова абсурдни. А днес към тях се присъединява абсурдно и шефът на ОДМВР Бургас. Не знаех кой е. И това означава, че е добър. Щом досега не е имало повод да се занимават националните медии с него, значи си върши добре работата. Показателно е, че в Бургас отиват да живеят все повече хора, даже мои приятели от София и Германия. Човекът е направил така заедно с най-добрия кмет у нас Димитър Николов, че градът да е не само хубав, но и спокоен и мирен. 

Направи го и днес, като по всички правила и без употреба на сила, успя да не позволи разпалване на етнически сблъсъци. От едната страна бяха 20 000 привърженици на ДПС, стоящи под строй мирно и слушащи разпорежданията на полицията. 

От другата - няма и 50 души. Но никак случайни - любимците на властта, умни и разкрасени с по стотина кила от ояждане. Та за тези мощни фигури става дума, част, от които дошли с луксозни лодки и яхти на "Росенец" (вероятно направо от палатите на гуруто си Прокопиев, заградил огромна плажна ивица на 20 км. по-надолу). Уж умни, но се нахвърлиха с грозни обиди и жестове над дошлите да защитят правото си да подкрепят, която искат партия - в случая ДПС. И не само това - нападнаха брутално в обща човешка маса полицаите, псуваха ги и бутаха. Накрая най-красивият от тях - масивният Ивайло Мирчев директно тръгна след един от полицаите и го удари. Затова прилагам и снимка по-надолу, направена от колегите от "Флагман". 

В България, която уж е европейска държава, подобно нападение над полицай е наказуемо. Така е и в Германия, и във Франция, където Макрон приключи за нула време метежите на жълтите жилетки с груба полицейска сила под овациите на ЕС. Правят го и в страните извън ЕС - Вучич направо пуска оръдията на анархистите. Европейската комисия вчера го подкрепи.

Но как е у нас? Полицаите спазват закона и арестуват масивния нападател с белезници, за да се спасят от следващи удари. След минути обаче той е освободен. По думите на шефа на МВР - по лично разпореждане на премиера. Нещо повече - директорът на ОДМВР-Бургас щял да бъде уволнен! Един доблестен българин, отдаден на служба на родината, с отлично досие - ст. комисар Радослав Сотиров, ще бъде обруган от тая държава, защото спазва законите?!

Наясно съм вече как е у нас. Тук ако си от ДеБъ, без значение дали си умен и красив, може да не спазваш законите.

Справка - пияният фотограф на олигархично издание, подкрепящо въпросните партийки, също нападна полицаи - Веселин Боришев. И също бе пуснат. Нещо повече - шефът на МВР и Борисов лично му се извиниха. Не разбрах защо, сигурно защото полицаите не са му дали да ги бие и псува по-дълго.

И още една - може да ощетиш държавата с над 20 млн. лв., но съдът да те пусне. Не смея да кажи дали по същата причина, поради която е освободен днес нападателят Мирчев.

Но пък съм журналист и мога да питам.

Г-н Борисов, ДеБъ и да ме изнасилят ли имат право?

Отговорът ми е важен, защото не съм останала в България, за да я превръщат хора с 2,4% електорална подкрепа в "блато на беззаконието и несправедливостта" (По думите на техният гуру с юмрука). Ако милеее за България и искате да останат младите й синове и дъщери тук, бъдете силен държавник и сложете край на диктата на уличните метежници. 

Ако нямат право да газят закона, тогава спрете гаврите с полицаите! 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 17333
архив

В кръчмата:
- Келнер, бира!
- Ама, господине! Как бира след водката?!
- Запомни, момче! Бирата не е след водката, а преди уискито.

x
СУПЕР ТАКТИКА: Валери Симеонов буди дремещите в парламента за бюджета с цветисти забележки (ОБНОВЕНА)
x
Сигурни признаци, че партньорът ви си мисли за друга
x