Даниел Митов поиска ГЕРБ да състави кабинет

ГОРЕЩО

Даниел Митов поиска ГЕРБ да състави кабинет

98055
на 10.04.2021
Даниел Митов поиска ГЕРБ да състави кабинет
Автор:   ПИК

"Бях от гражданската квота на ГЕРБ, но взех решение да стана член на партията", това каза по Нова нюз Даниел Митов, избран за депутат от ГЕРБ/СДС.

препоръчано

Той сподели, че е направил това защото партията се е изградила като най-голямата дясна партия в страната. Митов заяви, че до този момент не е имало разговори за министерски кресла, но партията трябва сериозно да се опита да състави правителство, без да е възможно обръщане към БСП.

Политикът препоръча да не се изолира ГЕРБ, защото резултатът ще бъде кабинет от типа на "Орешарски" или "Беров". "На предизборни мантри не вярвам, необходимо е да се направи опит да се състави отговорно правителство, отстраняването на един човек не може да е политическа цел", каза Даниел Митов относно обединяване на останалите срещу ГЕРБ.

За него не е ясно точно каква партия е "Има такъв народ", за да може да се получи подкрепа на едно управление на тази организация, без да се изясни какви са идеите им.

Митов е убеден, че страната трябва да има управление и всички, които са получили значително доверие, имат отговорност да съставят правителство. "В този момент на пандемия страната не може да остане на автопилот", категоричен е Даниел Митов.

Относно служебно правителство, бившият участник в такъв кабинет заяви, че то не може да свърши кой знае какво, освен да подготви следващите избори, а ако бъде сформирано правителство от другите политически сили, Митов е сигурен, че няма да има протести, свързани по някакъв начин с ГЕРБ.

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 203
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това