Дани Каназирева се срещна с италианския посланик (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Дани Каназирева се срещна с италианския посланик (СНИМКИ)

4193
на 25.02.2021
Дани Каназирева се срещна с италианския посланик (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Областният управител Дани Каназирева посрещна посланикът на Република Италия в България Нейно Превъзходителство г-жа Джузепина Дзара. Тя е на първото си официално посещение от встъпването си в длъжност и беше придружена от почетния консул на Република Италия в Пловдив Джузепе Де Франческо. На срещата присъстваха и тримата заместник – областни управители –Евелина Апостолова, Петър Петров и Димитър Керин.

препоръчано

Каназирева представи Пловдивска област, богатото й природно и културно-историческо наследство, възможностите за развитие на икономиката, бизнеса и туризма.

„Пловдивска област е една от най-бързо развиващите се, а Пловдив е най-красивият град. Гордеем се с уникалното ни историческо и културно наследство и признание за това бе избирането на града за Европейска столица на културата  през 2019. Пловдив е и университетски град, а МУ е един от най-добрите в България “, посочи Каназирева. Тя отбеляза още, че поминък на част от общините е туризмът.

Нейно Превъзходителство отбеляза, че денят и е бил пълен, провела е много срещи и е останала с отлични впечатления. „Връщам се в България след 25 години, тя е много променена, но в същността си е същата“, каза Н. Пр. г-жа Джузепина Дзара. Тя отбеляза, че в Пловдив има големи групи италианци, което помага да представят Италия с нейната култура, наследство и традиции.

В края на срещата те заявиха, че ще продължат да  си сътрудничат  и да развиват партньорските отношения. Размениха и подаръци.

Сподели:
Бомба x
СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ за лъжата с мажоритарния вот: Защо вярвате на Трифонов, след като той излъга своите избиратели? (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ за лъжата с мажоритарния вот: Защо вярвате на Трифонов, след като той излъга своите избиратели? (ВИДЕО)
ново
Днес: 174
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това