Девет състезатели ще представят България на Световно първенство по карате

Други спортове

Девет състезатели ще представят България на Световно първенство по карате

10344
на 17.06.2019
Девет състезатели ще представят България на Световно първенство по карате
Автор:   ПИК

Девет състезатели ще представят България на Световно първенство по карате в Братислава тази седмица. Шампионатът на света, с рекорден брой участници (2300 състезатели от 40 държави от 5 континента)q ще се проведе от 20 до 23 юни, а българите заминават на 19 юни с пълен отбор и амбиции за медали. В Братислава ще участват Калоян Ангелов, Александър Недев, Любомир Арсов, Габриела Томова, Тони Дончев, Мартин Паунов, Виктория Козарева, Алекс Йосифов и Виктория Стоянова.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
Соня Момчилова пред ПИК TV за закона за дезинформацията: Опасно е безогледно да се налага контрол и цензура. С каква експертиза министри и ДАНС ще преценяват кое е истина?! (ВИДЕО) Соня Момчилова пред ПИК TV за закона за дезинформацията: Опасно е безогледно да се налага контрол и цензура. С каква експертиза министри и ДАНС ще преценяват кое е истина?! (ВИДЕО)
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК