Деси Радева с коронавирус - президентът цял ден без маска сред народа (СНИМКИ)

Час Пик ГЛАВНА

Деси Радева с коронавирус - президентът цял ден без маска сред народа (СНИМКИ)

108139
на 17.02.2021
Деси Радева с коронавирус - президентът цял ден без маска сред народа (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Десислава Радева е получила положителен резултат от тест за коронавирус днес. Това стана ясно по-рано привечер, както ПИК съобщи. В същото време цял ден президентът се разхожда сред народа без маска. 

препоръчано

Според информацията на президентството Румен Радев се чувствал добре, но не е ясно дали си е направил тест и какъв е резултатът му. А дори и да е отрицателен, е възможно той още да не е проявил симптоми, което отнема понякога и 5 дни след заразяване.

По тази причина в момента десетки хора треперят за здравето си, след като в последните дни са били в близост до Румен Радев, който редовно гази мерките и се разхожда без маска. Такава той няма дори вчера, когато се срещна с общинари от цяла България, нито преди два дни в Плевен. 

Днес пък по време на визитите му из различни точки на Самоков той почти навсякъде е без маска, показват снимки от посещението му. Радев не пази по никакъв начин околните дори, когато е на закрито.

В същото време днес той вече е знаел, че е потенциално опасен, тъй като няма как жена му да не му е съобщила, че се чувства зле и е дала проба за тест за коронавирус. Затова би трябвало президентът да постъпи отговорно и ако не отмени визитата си, то поне да носи маска навсякъде и да пази живота на хората. Вместо това обаче се разхожда без предпазни средства сред народа. 

Ето как се движи без маска на открито и закрито днес в Самоков: 

Ето го и вчера на срещата с общинарите:

Сподели:
Бомба x
Коя е идеалната възраст за брак? Коя е идеалната възраст за брак?
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Премиерът Борисов с извънредни новини от видеоконференцията на Европейския съвет: Трябва да сме максимално твърди за ваксините (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Премиерът Борисов с извънредни новини от видеоконференцията на Европейския съвет: Трябва да сме максимално твърди за ваксините (ВИДЕО)
ново
Днес: 322
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това