Доган отсвири делото за нападението срещу него

ЧАС ПИК

Доган отсвири делото за нападението срещу него

7288
на 14.08.2013
Доган отсвири делото за нападението срещу него

Сокола не се яви, въпреки че е знаел за делото

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ахмед Доган отсвири делото за нападението над него, като не се яви по делото срещу Октай Ениахмедов, който го нападна с пистолет. Той е знаел за делото, но е предпочел да не ходи до Съдебната палата. Очаква се Сокола да бъде разпитан на следващите заседания по делото, за което ви информирахме първи.

препоръчано

Съдът отложи делото, защото не е минало времето, през което Доган може да се превърне в ищец. Оказа се, че служителите на съда не са могли да му дадат призовка в редовния срок. Така Доган няма да бъде глобяван, но може да бъде доведен принудително на 24 септември.

Октай дойде в съдебната зала видимо отслабнал, явно отказвайки да се храни с гозбите в ареста. Той демонстрираше спокойствие, беше облечен със синя ризка и изгладен черен панталон. В залата дойде и братът на Октай - Метин, но той отказа да говори с журналисти.

На 19 януари т.г. Октай Енимехмедов нападна председателя на ДПС Ахмед Доган по време на форум на партията в НДК и натисна спусъка на газов пистолет до слепоочието му три пъти.
Първоначално бе обвинен в закана за убийство и хулиганство. Допълнителна комплексна експертиза обаче показа, че ако пистолетът му беше произвел изстрел, Доган е можело да бъде убит. Така обвинението бе променено в опит за убийство, а Октай може да бъде осъден на доживотен затвор без право на замяна.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК