Доналд Тръмп за пореден път осъди насилието в Капитолия

Америка

Доналд Тръмп за пореден път осъди насилието в Капитолия

1668
на 14.01.2021
Доналд Тръмп за пореден път осъди насилието в Капитолия
Автор:   ПИК

Американският президент Доналд Тръмп направи изявление, след като Камарата на представителите подкрепи процедурата на негов импийчмънт, съобщава „Газета”.

препоръчано

В обръщението си Тръмп заяви, че осъжда насилието, до което се стигна преди седмица в Капитолия. Той подчерта, че „жестокостта няма място” в Съединените щати.

„Никой от моите истински привърженици не може да носи отговорност за политическото насилие, нито един мой истински привърженик не може да подкрепя неуважение към правоохранителните органи или към нашия велик американски флаг. Нито един от истинските мои привърженици не може да обижда свои съграждани”, заяви Доналд Тръмп в специално видеообръщение, публикувано в профила на Белия дом в „Туитър”.

Той увери, че участвалите в атаката срещу Капитолия ще бъдат привлечени към отговорност.

Превод и редакция: ПИК

 

Сподели:
Бомба x
Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 300
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това