ДПС искат ДБ да включи към оставката на Гешев и тази на Лозан Панов

Акценти

ДПС искат ДБ да включи към оставката на Гешев и тази на Лозан Панов

47087
на 22.07.2021
ДПС искат ДБ да включи към оставката на Гешев и тази на Лозан Панов
Автор:   ПИК

"ДеБъ " излъчи контактно лице за разговори за конституционна реформа, с която да се прекрати предсрочно мандата на Иван Гешев като главния прокурор“, обяви Христо Иванов.  

препоръчано

Той заяви, че партията му излъчват доц. Атанас Славов като контактно лице. "Ще ви изпратим днес писмена покана всяка група да излъчи такова контактно лице. Да организираме обща публична дискусия, на която всяка парламентарна група да заеме своята позиция за конституционна реформа", каза той. По думите му целта е да се обсъдят и всички други важни теми в съдебната власт.

"Време е да започнем сериозна дискусия по необходимостта от дълбока конституционна промяна в българското правосъдие, особено по отношение на прокуратурата", каза още Христо Иванов.

Йордан Цонев от ДПС поиска думата и беше категоричен, че когато става въпрос за съдебна реформа, не трябва да се говори само за оставката на Иван Гешев, а и за тази на председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов. Цонев призова колегите си да не четат реформата като дявола евангелието. „Не е ли Лозан Панов политическо лице и дори ходи на политически мероприятия“, припомни Цонев.

Сподели:
Бомба x
ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за Росенец ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за "Росенец"
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това