Вход
София
Времето в София 13 o C

ДРАМА В ПИК И "РЕТРО"! Александра Сърчаджиева повтаря съдбата на майка си - баща й не се интересува от внучката си

ДРАМА В ПИК И "РЕТРО"! Александра Сърчаджиева повтаря съдбата на майка си - баща й не се интересува от внучката си

на 10.01.2019
505369
38
ДРАМА В ПИК И "РЕТРО"! Александра Сърчаджиева повтаря съдбата на майка си - баща й не се интересува от внучката си
Автор: ПИК
10.01.2019
38
505369

Животът на Александра Сърчаджиева, която загуби любимия си мъж Иван, преповтаря тежката съдба на майка ѝ – покойната актриса Пепа Николова. Звездата на Сатирата сама отгледа Сашка – плод на любовната ѝ авантюра с Йосиф Сърчаджиев, след като той не пожела по никакъв начин да се грижи за детето си. „Йосиф постъпи коравосърдечно, можеше поне от време на време да се интересува от Александра и да се вижда с нея, за да почувства тя, че има баща. Това ще му е грях на съвестта”, коментират в актьорската гилдия.

След като погреба майка си през 2006 г., във вторник Александра се прости и с любимия си мъж и опора в живота Иван Ласкин, с когото имат дъщеря София. Сега тя ще има нелеката участ да бъде и майка, и баща за малкото си дете. Александра и София бяха обожавани от Ласкин, те, заедно с дъщеря му от първия брак Люба, бяха единственият смисъл в живота на актьора, но той не успя да се пребори с порока си и да продължи да живее, за да бъде до тях. „Сега Пепа и Иван ще ги закрилят двете отгоре”, молят се техни близки. „Александра е млада, мъжко момиче, борбена е като майка си, ще си стъпи на краката”, уверени са нейни колеги.

Скандалната любов между родителите на Александра - актьорите Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев, започва в началото на 80-те и по думите на техни колеги връзката им била много силна и красива. След всяко представление виждали влюбените в барчето на Младежкия театър, в трупата на който режисьорът Вили Цанков кани младата непрофесионална актриса. Проблемът бил, че Йоско имал съпруга, дъщеря Ана и доведен син Пролетсин. Пепа така и не успяла да го убеди да се разведе, дори след като забременяла.

В крайна сметка блудният съпруг се прибрал при семейството си и щастието на Александра да има баща до себе си продължило само година след появата ѝ на бял свят. С раждането ѝ Сърчаджиев я припознава и ѝ дава своята фамилия, но 12 месеца по-късно завежда дело за отнемане на родителските права и волно или не, наказва още повече втората си дъщеря, без тя да има вина за забранената любов между него и майка ѝ. Не спечелва делото, но пропастта между него и Пепа става толкова непреодолима, че те никога не си проговарят, а Йосиф и до днес не поддържа контакт с детето, родено от страстната им връзка. Самата Александра казва, че се е виждала с баща си само един-единствен път, когато е била на 11 години, в една сладкарница, за 2-3 сладоледа. От тогава до ден днешен, както и самата Александра е казвала неведнъж, „този човек не съществува“. 

Преди по-малко от година Сърчаджиев за пръв път проговори за отношенията си с покойната Пепа, която почина през 2006 г., хвърляйки бомба в пространството с откровенията си. „Разбих сърцето на Пепа Николова! Не мога да върна времето назад, но ако можех, просто щях да я подмина, нямаше да се запозная с нея, за да не разбивам сърцето ѝ, защото моето винаги е принадлежало на жена ми Райна“, каза Йоско.

„Знам, че в следващия живот ще се издължа за греха, който имам към дъщеря си Александра, длъжен съм. Ето, наскоро ми се присъни Пепа. Нищо не ми каза, само ме гледаше тъжно и строго“, сподели още актьорът. От години Сърчаджиев не обича да споменава талантливото си момиче от Пепа Николова по никакъв повод. Твърди, че за всичко, което става около нея, го информират приятелите му - кое тв риалити води, какво играе, как се справя. Той си мълчи и не ги разпитва дори за внучката си София, родена от любовта на Александра с Иван Ласкин.

„Не може да ти е баща човек, който никога не се е грижил за теб, той не ми е баща, води ми се биологичен баща – каза преди време Александра за Йосиф Сърчаджиев. - Не мога да си представя какъв човек трябва да си да не поглеждаш детето си, което е останало самò на този свят, да не знаеш гладно ли е, жадно ли е и да си лягаш”. Когато майка ѝ Пепа починала, Сърчаджиев ѝ пратил есемес: "Болката ти е голяма, Бог ще бъде с теб. Йосиф". Според Сашка в такива случаи или човек трябва да вдигне телефона и да се обади, или просто да замълчи. „Звънях един месец на докторката му да питам как е той, исках да го видя, но не знаех как ще реагира, а знаех, че не е хубаво да се вълнува. Затова не отидох, но всеки ден звънях да питам как е - разказа тя за времето, когато Сърчаджиев беше много болен. - Да е жив и здрав. Нямам какво да прощавам, той ми е безразличен. Не го мразя, защото омразата също е вид любов”, каза още Александра. 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(38)
1
Баща и отдавна е откачил. Майка и беше давлива жена, в което няма нищо лошо, разбира се, Господ да я прости. Дойде време за радост и на Алекс. Общо взето на време се отърва от пияндурника.
2
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
3
Млада е. Ще продължи напред,заради себе си,заради детето...няма смисъл да се замонашва.Искрено вярвам, че ще се появи някой мъж, който да върне усмивката й.Сега боли, но.....
4
Оставете я поне малко на мира бе идиоти,на кой му влиза това в работата,ЩО мръсотии правите дано не ви се върнат
5
Йоско е боклу и Той му го каза ! Той му даде и да има Александра , ама боклука не разбира !
6
Какво можеш да очакваш от един гнусен евреин
7
Сашка- стръв за кликвания.
8
Темата е деликатна , никой не знае истината ! Стига !!!
9
Йоското е юден юнге,ама лошо нема.Сашка има инструменти с които ще продължи напред.Жена гладна не остава,ако не е тъпа кат възпитаник на помощното във Вършец!
10
Тези, които са наранени от тази "забранена" любов са децата...Е, но Ласкин е изоставил Мира и Люба за да се грижи за Алекс и София, тоест предпочел е забранената любов, но се е пропил...Защо ли? Също като в приказката за магарето, което искало да яде слама от две купи сено и накрая останало гладно...Има изглежда грехове, които се плащат скъпо...
11
каквото и да го величаете.изборът на съпруг на Сашка излезе погрешен.
12
Алекс има не лека съдба и за това е силна. Йоско е пословичен боклук, не и трябва такъв баща.
13
Не ни е писано да знаем,кога,как,и защо се случва нещо. Всеки си носи неговият кръст. Лек или тежък,само Бог знае причината. Може би всичко е съдба,която някак си сами сме си заслужили назад във времето.Неведоми са пътищата божии.
14
.........ХА..........ХА.........ХАХАХАХАХА...........ПИШОН МИКРОН ПЕЕРАЗ СПАРТКАУС ВИКТОРИАНЕЦ !............ПУБЕДИ С ТАНТЕ МУТА .......И......С БЛАГУСЛОВИЯТА НА КУИНИ БЕАТРИКС /ХОЛАНДА/....УБЕДИНЕНИТЕ АРМИИ НА ИТАЛИ ИСПАНИА И БУГЕСА И РУМУНЯ......ПЛУЗ КУ.РВАТА БАЛТИКА !.......ТВА Е РЕАЛНОСТА !....../ПОЛАНДА НЕ Я БРОИМЕ/.....КОИ РАЗБРАЛ РАЗБРАЛ !.....
15
Zhivotat e kato Viensko kolelo - dnes si na varha, utre - na zamyata.......
16
ЖИВОТЪТ НИ СА ИЗБОРИТЕ,КОИТО ПРАВИМ ПОРАСТВАЙКИ И ПОМЪДРЯВАЙКИ,АЛА НЯКОИ ХОРА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ИСКАТ ДА ПОЛЕТЯТ ВИСОКО В НЕБЕТО,КАТО ОРЛИ БЕЗ ДА СА РАЗБРАЛИ,ЧЕ СА СЕ РОДИЛИ ОХЛЮВИ....... ТОВА ВЕЧЕ СИ Е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ-ОСЪЗНАВАНЕТО,А ТО Е СЛОООООООЖЕН,ПОНЯКОГА ХИЛЯДОЛЕТЕН ПРОЦЕС......
17
НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ВЕЧЕ А.НАПРАВИТЕ ГО СВЕТЕЦ ТОЗИ ЛАСКИН.НЕГОВОТО Е САМОУБИЙСТВО.СТИГА И СУТРИН И ВЕЧЕР ЛАСКИН АЛЕКС И ЕДИ КОЙ СИ.СТИГА ИМА МНОГО НЕЩА МНОГО ПО ВАЖНИ ОТ ТЕЗИ.КОЙ КАКВОТО Е ТЪРСИЛ СИ ГО Е НАМЕРИЛ.НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ ГО ИЗКАРАХТЕ
18
Извънбрачните връзки нямат никога добра перспектива. Обикновено се свеждат до едно полово общуване, което може да създаде някаква омая и нереално усещане за влюбеност, което с повторението отшумява. Любовта е душевна връзка между мъжа и жената, а тя се изгражда продължително и в това трябва да участват и двамата. Проверява се в грубия, ежедневен живот, а не в една изолирана обстановка. Ако евентуално, което рядко се случва, изневерилият се разведе и се събере с новата партньорка, тя винаги ще е на тръни, от това че може да има рецидив. И то обикновено се случва. И така се получава едно обикновено съжителство без любов.
19
Не е ли виждала как мъжа й се самоубива с този начин на живот- препиване , пушене , преяждане ! Добре е да си бохем , но в умерени дози. Не е ли можела да го спре или поне да го ограничи ? Ами тези негови приятели , които сега жалеят , слепи ли са били ? Как пък никой не опита да направи нещо ?
20
Дегенерати. Александра Сърчаджиева като публична дама е длъжна да отговори на въпроса дегенератът Йосиф Сърчаджиев след сладоледите вкарал ли я е в леглото си? Така докато е още жив, дегенератът ще трябва да потвърди дали е вярно или не. 11-години е една доста апетитна възраст за подобен дегенерат. Да не го е направил с нея да си избие издръжката, защото тогава властта пипаше здраво. Щом я е направил и я е признал, няма 6-5. МХМ!!!!!
21
Бог да е с нея и в друг живот не би го направил. Яхве, или Крищна?
22
ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz
23
ПИК,ДА БЯХТЕ ОСТАВИЛИ ЖЕНАТА ДА ОПЛАЧЕ СЪПРУГА СИ НА СПОКОЙСТВИЕ.ЗАЩО РОВИТЕ В ЧУЖДИ РАНИ?ЛЪЖЕТЕ СЕ,АКО СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ ПРИВЛИЧАТЕ ВНИМАНИЕ. НЕЧОВЕШКО Е ДА СИПВАШ СОЛ В ПРЯСНА РАНА. ОСЪЗНАЙТЕ СЕ.
24
Бъни, солта дезинфекцира, това е най-древният начин за антисептично третиране на отворени рани, още от времето, когато солта е била скъпа. В случая, пикаджийте просто човъркат раната с нечистите си пръсти, но за Сърчаджиева нема лоща реклама, нали сега е обявена за продан. В e-bay, Dmazon или ali baba веднага, ше я лапнат. Има и страни, където пиенето е забранено и съществува сух режим от памтивека. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
25
Препоръчвам Александра Сърчаджиева да се вземе с корнографът, собственикът на е-вестник и преподавател в журналистическия факултет Иван Бакалов. Има театрална култура. Е, алкохолик е, но болестта му е под контрол, не пие по пет уискита всеки ден, защото е скъпо, и не признава, че има тази болест. Затънал е в дългове към банки още от деветдесетте, но скоро Йосиф Сърчаджиев ще умре, и Александра ще има мъщ, кото ще мобилизира адв. Хаджигенов да намери оправен колега да заведе дело за нейния дял от наследството му и децата му ще трябва да продадат апартамента и да се преместят в Люлин. Също така, има як политически гръб от М. Сатанищева, загорял е няма да й изневерява, любител е на студентки, но има запазени морални скрупули и не е извратен, няма да не посяга на дъщеря й, даже ще й предостави тавана, където е заснемал голите сесии със студентките. Кисел е като лимон, но харесва еврейки и Сърчаджиева ще стопли душата му и ще подслади бита му. За нея най-правилната стратегия за изгоден брак е да не се превръща в златотърсачка, а Бакалов просто трябва да се появи на погрбението на Ласкин и да направи фотосесия. Оттам ще започне любовта. Предполагам, държат го в моргата, защото почвата е замръзнала. Ако този момент е изтърва, Бакалов да вземе Мартин Заимов за сватовник. Той ше се свърже с евреите да уговори непринудена среща между двамата. Например на някое изложение на уиски. Могат да се пробват и в търговията на дребно, Мутафчиев и Банов ше ходатайстват да не ги закачат. Ше наемат помещение и ще отворят магазин за алкохолни напитки "Ласкин" до някой от театрите. Вечер като пусне кепенци, ше функционира като бар, социален клуб за актьори. И ше викаме ГОР-ЧИ-ВО!!!!!! ДА!!!!!
26
YOS.SARCADG.-EDNA HRACKA I NISHTO POVECE. LOSKIN EDIN PIANDURNIK I NESHTO POVECE. DOBRE CE SE E OTARVALA.
27
АДОЛФИНА,НЕ ТЪРСИ ЛЕКАРСКА ПОМОЩ. ТИ СИ БЕЗНАДЕЖДЕН СЛУЧАЙ.
28
Бъни, ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха!!!!!!
29
Захариев, не Заимов, извинявам се на читателите.
30
Няма друг живот, няма друг свят. Всеки плаща греховете си тук, докато е на този свят. Тук са и раят и адът. Един път си в рая, друг път си в ада. Безгрешни няма, но нека не бъдем съдници, защото никой не ни е опредил това право.
31
До''зори'',''сега боли,но..почне ли да сърби,стой та гледай.
32
Докато не видях заплатата от $ 6439, не вярвах, че свекърва ми всъщност е носил вкъщи пари на непълен работен ден онлайн. , Има един съквартирант на сестрите е направил това само 4 и сега плати на недвижими имоти там и постави красива Dodge. Проверете.....>>> Trade46.com
33
Тая Пепа, Бог да я прости не е ли имала свои роднини и приятели По времето, котато се е завъртала около Сърчаджиев той е бил женин с деца. Тя какво е искала. Нали покрай него се прочу. Иначе щеше да си остане никому неизвестна , обикновена " разтури- къща". По онова време много по- талантливи артистки си пропиляха таланта в забутани театри, без някой да ги лансира Нито Пепола, нито Йосиф обаче някъде са дрънкали за връзката си. Какво ни навирате тия сапунки. Александра също разведе Ласкин Въпрос на личен избор На жената на Ласкин да не й е било приятно да й вземат мъжа
34
отговор на коментар
Общо взето и сашка е еврейка. Сега ще я уредят с някоя награда Те те оставят своите
35
мерси, за минусите,ноооооооооооо,нали не очаквахте,от мъка,да легне,при него.
36
do 33 най -после един свестен коментар,каквато майката такава и дъщерятадобре ,че беше Йосиф някой да знае за тях
37
А докога ще ни занимавате с една бездарна актриса и слабоумната й дъщеря!?
38
По моя календар,тази година е последна за Йосиф Сърчаджиев.Да почива в мrр и Господ да му прости.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за президент на България?
Общо гласували: 13730
архив

На някои места по света изтезават хора с ток, а в България ги изтезават с ток, парно и вода… 

няма нови новини
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
сега
1670
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Спецпрокуратурата с разкрития за корупционните далавери на червения кмет на Костенец - предлагали пари на общинари срещу гласуване за определени фирми (ОБНОВЕНА)
x
Женският оргазъм помага за зачеване
x