ДРАМА: Година след адската катастрофа Емилия и Жорж Башур не спират да плачат за загиналия си син (СНИМКА)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ДРАМА: Година след адската катастрофа Емилия и Жорж Башур не спират да плачат за загиналия си син (СНИМКА)

47089
на 31.05.2019
ДРАМА: Година след адската катастрофа Емилия и Жорж Башур не спират да плачат за загиналия си син (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Година след адската катастрофа на магистрала "Тракия", в която тя оцеля, но загина доведеният й син Феди Башур, Емилия продължава да се пита защо съдбата поднесе на семейството й това огромно и трагично изпитание. 

препоръчано

Пътният инцидент, причинен от аквапланинг, стана на 24 май. Феди Башур, който бе зад волана на "Мерцедеса" на баща си, получи тежка черепно-мозъчна травма. Младежът бе на апаратно дишане, но въпреки усилията на лекарите, дни по-късно той издъхна в болница "Света Анна". 

"Една година измина със сълзи, една година измина с въпроса "Защо"? Една година, в която се усмихваме и радваме, но не както преди. Други сме, но силни и изпълнени с вяра да обичаме и оценяваме всички моменти и всички малки неща, които ни правят щастливи. Когато млад човек си отиде от този свят, сърцето, душата и съзнанието ти не искат да го приемат.... Липсата е огромна и не стихва! Единственото, което те успокоява е, че един ден и ние ще отидем там горе и ще се видим. Дано си на по-прекрасно място, прекрасно дете!!! Почивай в мир, Федка!!! Поклон пред светлата ти памет!!!", написа Емилия във "Фейсбук".

Последните седмици неминуемо напомнят на певицата и половинката й Жорж Башур за страшната драма. Още повече, че преди месец, на 26 април, Феди трябваше да навърши 20 години. Тогава баща му сподели емоционална думи в социалната мрежа:

"Винаги на този ден се събуждах с усмивка и радост, и нямах търпение да те прегърна силно с думите "Честит рожден ден, тати". Днес искам земята да ме погълне, не мога да дишам, искам само една усмивка от теб, сине, една дума, ангел мой. Знам къде си и знам, че си при ангелите, но и знам, че без теб душата ми е мъртва, усмивката ми е студена и знам колко те обичам. Аз съм истински горд баща, че за това кратко време имах честта да си мой син и прятел".

Сподели:
Бомба x
ПРАЗНИК: Честваме велик светец и загиващата оживяла света Мария Египетска - черпят две любими имена ПРАЗНИК: Честваме велик светец и загиващата оживяла света Мария Египетска - черпят две любими имена
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Миню Стайков чака бебе от наследница на ВИС-2 САМО В ПИК TV: Миню Стайков чака бебе от наследница на ВИС-2
ново
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това