Вход
София
Времето в София 6 o C

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Ген. Василев попиля МВР за убийството в Нови Искър: Тотално безхаберие!

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Ген. Василев попиля МВР за убийството в Нови Искър: Тотално безхаберие!

на 06.01.2018
98010
31
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Ген. Василев попиля МВР за убийството в Нови Искър: Тотално безхаберие!
Автор: ПИК
06.01.2018
31
98010

Тотално безхаберие! Така лаконично бившият шеф на Националната полиция ген. Васил Василев коментира поведението на служителите на МВР, които допускат шесторният убиец от Нови Искър Росен Ангелов да стигне до жестокото престъпление, имайки зад гърба си огромно криминално досие.

"Лошо е издирван преди. Сега много неща се знаят за него, а преди явно не е било така. Сигурно има много подобни случаи. Не може да си заврем главата в пясъка и да кажем, че няма такива случаи у нас", допълни пред "Събуди се..." генералът.

Според него има много нелепи факти, които са предшествали кървавото убийство. Не на последно място - липсата на адекватна реакция на кмета на Луково, както и на отсъствието на бдителност у местните хора, които не са сигнализирали за незаконното пребиваване на убиеца Росен Ангелов в чужда къща.

"Трябва да се направи нещо. Той не е издирван, оставен е да се развива в негативен план, живял е в незаконна къща. Вчера гледам кмета на Луково, който казва: "Тука идва той, ей там се е самонастанил". Добре де, кмете, защо не отидеш да провериш - кой се е настанил, защо? Ти като кмет, орган на държавната власт, защо не отидеш да провериш?!", попита Василев.

"Другото - той е стрелял, вдигал е шум, упражнявал се е по едни шишета. Не са обърнали внимание. Иначе - този човек като е осъден, съдът трябва да каже защо не е в затвора. Има присъда и съдът заявява - влизаш в затвора и се приключва!", коментира генералът.

Генералът призова: "Този човек броди из планината, той се движи, ще се намокри, ще му стане студено. Той знае къде има заслони, хранилки, къщи. Може да нападне стари хора, самотни, да ги убие... Трябва да се привлекат хора, ловци, местни жители, които да се включат в издирването". 

ГОРЕЩО В ПИК! Вижте актуална СНИМКА на бруталния убиец Росен

ГОРЕЩО В ПИК! Вижте актуална СНИМКА на бруталния убиец Росен

Министерството на вътрешните работи разпространи актуална...

на 05.01.2018

ПИК припомня, че зловещото шесторно убийство в Нови Искър разбуни обществеността и предизвика лавина от анализи и коментари. В нощта на 31 декември хладнокръвно бяха разстреляни живеещите на семейни начала Неделчо Юнаков и Кети Кюхова, синът на Неделчо - Георги, дъщерята на Кети - Нанси, приятелят на Нанси - Боби, както и майката на Кети. ДНК експертиза доказа, че безмилостният убиец е Росен Агелов.

Припомняме, че лично премиерът Борисов разпореди в издирването на 56-годишния мъж да се включат и командоси от армията, както и да се изпрати тежката бойна техника. 

 

 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(31)
1
това безхаберие е от 28 години сега вече е кьсно за изводи никои няма да сьдеиства на полицията
2
Такава нация сме. Смях да става, майтап да става. Боце ни докара дотам, да се присмиваме един да друг иначе здравина никаква.
3
Тиквата да поиска помощ от ЕС и НАТО ! Веднага!
4
Значи обикновените хора и кмета са виновни! А този човек след като има влязла в сила присъда, как е ходил и се е връщал от чужбина? Да не е прелитал границата? Затова нямаме полиция - защото генералите са тъпи като Василев!
5
Генерале, защо се чудиш, защо е било това пренебрежително отношение от МВР!! Защото в МВР структурите от върха до долу работят случайни хора, без никаква подготовка и професионализъм, назначени на партиен принцип! Всички тези хора постъпват с прехвалени автобиографии и жадни за власт над обикновените хора! Не се учудвам, защото в областен град като зам.областен управител беше тазначен, обикновен електротехник, който се кичеше с титлата инженер, защото в Германия всички техници имали такива титли, инженерите от ВУЗ с титлите дипломинженер!! И така неграмотните управните ешалони се подвеждаха и назначаваха на доверие и това продължава и до днес!! Нима този показател не се отнася и за сегашните членове на правителството! Така е във всяка революция, където в управлението изплуват хората от втория, третия и т.н. ешалони с ограмно властолюбие!
6
"Господ да пази!" е девизът на нашата полиция, армия, здравеопазване...
7
Недоodialko, нещо се обърка??? Това е същото МВР на преславения от теб Цветан Цветанов, това е същото МВР, чийто министър е назначен от твоя спонсор Бойко Борисов. Лошо Недоodialko, лошо !
8
изпратят танкове ? Танковете са доста тежки и са от жилязо !
9
Този генерал да не плямпа, защото и по негово време имаше едни от най тежките криминални периоди в БГ.
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Допълнение към горните коментари:Да не забравяме и ролята на прокуратурата която в последните 15 години тотално смаза полицията и я докара до нивото на башибозук, то резултата е налице.А този измислен генерал го оставете да лющи семки по мачовете, той само това може.
12
Тоиз е търсен от 2009 г. През всичмкото това време е УПРАВЛЯВАЛО ГЕРБ
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Хората не били бдителни! Хората били виновни! Дрън, дрън! безсилието и безхаберието ражда простотия и несигурност, самоуправство на най-ниски нива!Е като казахме, че в кв. Требич има сириец, който с други араби 5 години се упражнява на стрелба в двора,където живее под наем и съседа намери и гилзи, от Макаров, да не би Второ районно управление на МВР да си свърши работата! Замете нещата! Човекът май имал чадър! Та сега хората са виновни, а не институциите! Институцията МВР - нямаме доверие на този пълнеж, на тези случайно попаднали хора! Те са свързани с мафиоти и престъпници, а обикновените хора са незащитени! В крайна сметка извода е - хората са виновни и си плащат за заплатите им и за несигурността и незащитеността!
15
Росен шумкара прилича на партизанин, който го вардат верни ятаци, след като толкова дълго време полицията не може да го намери. На този престъпник някои са му осигурили луксозен живот в луксозна къща с лично стрелбище и специализирана военна подготовка и никой от местните лица в това лице и кмета на селището не знаят този тип с какво се е занимавал. Колко са такива като него и с каква цел тези хора са се превърнали в партизани и срещу кого и какво? Навремето партизаните и ятаците до един бяха комунисти ръководени от „великата” Русия. Кой създаде другарю Василев, комунистическо-милиционерските групировки ВИС, СИК, ТИМ, където войниците им бяха спортисти, артисти, цигани, бедни младежи в това число криминални престъпници?
16
Този ли ще дава оценка???Стопански милиционер,цар на далаверите!
17
В издирването и залавянето на серсемина да се включат още Патриарха, Мюфтията и по възможност - Далай Лама!!!
18
А този пишман генерал е по-скоро специалист по модните ревюта отколкото по сигурността.....
19
Тоя колко пари заграби от контрабанда и дрога,не може да ги изхарчи и за 5 живота! Защо изобщо занимават хората с генерал-престъпника?
20
Кмета им бил виновен, хората били виновни, а той осъденият от преди 9 г,никой не го търси.Жалки и смешни плужеци,все стачкуват за пари, без дори да се притесняват,че никой вече не им вярва и не разчита на тях.Срам и позор.
21
Е та да не е по-различно положението със стотиците престъпници с по няколко висящи дела (включително - за педофилия,изнасилвания и убийства),които се разхождат на свобода?
22
... безработник-коментатор, като онези повечето от № 1 до № 21 по-горе? И той да си изкара с хастара навън дебилщината.
23
Не давай оценки селски криминалисте, още помним приятелствата ти с Костинбродските индийци !
24
защо коментирате работата на институциите?вие също работите и имате добрите и лошите моменти и....правите това което шефа ви каже.Шефа....управляващите....така е устроен света
25
.... Каза генералът пред "Събуди се...". Аз пък казвам и моля: Управляващи - СЪБУДЕТЕ СЕ! Съд - СЪБУДИ СЕ! Полиция - СЪБУДИ СЕ! Прокуратура - СЪБУДИ СЕ! Гражданско общество - СЪБУДИ СЕ! Хайде стига вече с това "Кво ме интересува, щом не ме засяга лично". Първо да ни убият ли, че да ни засегне лично и да скокнем да се борим?!
26
.... Каза генералът пред "Събуди се...". Аз пък казвам и моля: Управляващи - СЪБУДЕТЕ СЕ! Съд - СЪБУДИ СЕ! Полиция - СЪБУДИ СЕ! Прокуратура - СЪБУДИ СЕ! Гражданско общество - СЪБУДИ СЕ! Хайде стига вече с това "Кво ме интересува, щом не ме засяга лично". Първо да ни убият ли, че да ни засегне лично и да скокнем да се борим?!
27
Ехххх, нашите милиционери анализатори и психиатри, като тоя червен малоумник, говориха нещо за убийци професионалисти, за сръбската или албанската мафия. Колко далече са били от истината, тия милиционери дето ги канят постоянно по разните канали, а то както винаги, ставало дума за една шафрантия, и нейния тъпкач..
28
малка държава с много бюрокрация. преди, ама преди имаше икономика, имаше работа в предприятията, а сега излез на улицата и на всеки ъгъл виждаш табела "ДАВА СЕ ПОД НАЕМ", ФАЛИТ едно до друго. ама дреме ли им на нашите шушумиги, не всичко може би, пиша за нашият малък град. лесно е да ходиш на разни места, където никой не го интересува, и ако, то не по тяхна воля, а по задължение, че още е на работа. куклети театри, хващане на кръста, Христо Ботев, нищо против, но съвместно с това ръка за ръка трябва и другите неща: кучета, котки по улиците, нечистотии, изхвърляне на непотребни неща с колите си извън града, улици, дупки, лъжат ги по разни квартални магазини, а храната развалена, годност, а не всеки може да чете на б.ез. , хляб в квартала - заповядайте и го опитайте, то животните не го ядат, а хората на работа и взема, оплакват се, но всичко остава до там, нали нашите си получават хонорара в края на месеца кво им дреме за народа. поне им кажете, ако трябва нека дойдат други собственици, памак и маказин, разхвърлен магазин, с развалена стока, на етикета пише 0.99, а на касата ти чукат 1,49, никой не го пбе народа за нищо. не обичам думи, които не изричам, но взема да ни дотяга всичко. хората не ги интересува кой с каква рокля е облечен, с какъв костюм, а за много други съществени неща , ако не здраве да е, жали се народа, но няма кой да го чуе, поне като виждат, че храна, плодове и др. неща се развалят, с изтекъл срок на годност намалете или хвърлете, а не да ги продавате, хляба ви е невъзможен, цените много високо, а старите не могат да ходят до големите вериги и от там с този хляб, с тези надути цени от к.мляко и др.стоки, какво се очаква, всеки се е сгушил и не смее, защото знае, че няма кой да им откликне , забравени от бога хора
29
Тоя цървул и неговият бивш колега Радулов защо не започват изявите си по телевизията с думите : Аз като бях действащ полицай залових тия и тия бандити, престъпници , мафиоти .... и те бяха осъдени на тези и тези години затвор ? Само плюят по сегашните полицаи . За пари ли го правят или .....
30
Ловци на глави трябват!
31
Генерала "с пурите" разкри грандиозните схеми на корупция във футбола през последните 20 години и достойно се отегли .Полицай за пример?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

- Сервитьор, бихте ли ми дали друг хляб, този е вчерашен!
- Господине, ако искате днешен - елате утре.

няма нови новини
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
сега
2253
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Волен Сидеров проговаря ексклузивно - какво ще е бъдещето на обединените патриоти, съюза му с Николай Бареков и отношенията с Бойко Борисов (ОБНОВЕНА)
x
СИЛНА ВЯРА! Честваният днес светия е направил нещо уникално
x