Емили Тротинетката опитала да се обеси с чаршаф в ареста, рязала си и вените

Темида

Емили Тротинетката опитала да се обеси с чаршаф в ареста, рязала си и вените

16482
на 13.04.2023
Емили Тротинетката опитала да се обеси с чаршаф в ареста, рязала си и вените
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Емили Тротинетката два пъти е опитала да се самоубие докато е в следствения арест. Това призна самата тя в съдебната зала, когато ѝ бе дадена думата. 

препоръчано

"Първият път опитах да се обеся с чаршаф. Опънах го, завързах го за решетките и провиснах. Но се развърза и падна", разказа тя, цитирана от "Марица".

Втория път опитала да си пререже вените. "Бяхме на разходка в двора. Издебнах да няма охрана и опитах да си прережа вените. Но ме видя и ме спря", каза Емили пред съда. 

"Много зле се чувствам в ареста. Моля ви, пуснете ме вкъщи!", примоли се тя. 

Тя призова да бъде освободена под домашен арест и увери, че ще пребивава в жилище във Варна. Докато говореше, Емили не спираше да се тресе. 

свързани новини

Очаква се съдът да реши до минути дали да остави тримата инфлуенсъри в ареста. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК