Вход
София
Времето в София 13 o C

ЕТО ГИ ФАКТИТЕ: Лидерката на "смелите" майки Вера Иванова и обвиненият в педофилия стоматолог съдружници в НПО за деца (ВИДЕО ОТ АРЕСТА)

ЕТО ГИ ФАКТИТЕ: Лидерката на "смелите" майки Вера Иванова и обвиненият в педофилия стоматолог съдружници в НПО за деца (ВИДЕО ОТ АРЕСТА)

на 20.11.2018
144582
30
ЕТО ГИ ФАКТИТЕ: Лидерката на "смелите" майки Вера Иванова и обвиненият в педофилия стоматолог съдружници в НПО за деца (ВИДЕО ОТ АРЕСТА)
Автор: ПИК
20.11.2018
30
144582

Вера Иванова, която е предводителка на "смелите майки" на протеста, който всяка вечер се провежда пред Министерски съвет, е управител и председател на Конфедерация за защита правата на децата, където както първо ПИК разкри е съдружник с арестуван за педофилия.

Въпросното сдружение е регистрирано в обществена полза през 2014 година. Както медията ни разкри зам.-председател на Конфедерацията е д-р Ивайло Василев, който е стоматолог. Съдружието им е видно и от официалните документи на НПО-то. Въпросното сдружение е посочено и като работно място на Вера Иванова, както и самата тя не не крие. Крие се обаче от въпросите на медията ни за скандалния й съдружник.

Вчера репортер на агенция ПИК попита г-жа Иванова дали тя е председател на сдружението и дали неин заместник е именно Ивайло Василев? Тя избяга от въпросите на медията ни и се скри удобно зад останалите вече едва пет майки до нея. Повечето вече се разбягаха, омерзени от разкритията за задкулисните й афери.

Иванова избяга и от въпроса какво се случва с обещаните пари от Слави Трифонов. На нарочна пресконференция той обяви, че дарява всички пари събрани от концерт, които по групи сметки са около 4 милиона лева на въпросната Конфедерация оглавявана именно от Вера Иванова и Ивайло Василев. Досега обаче никоя майка на дете с увреждане не е видяла и лев от парите. 

Д-р Ивайло Василев пък е обвинен за упражняване на насилие върху детето си. През 2016 година при зрелищна акция детето му е изведено от дома му с полиция, което има заснето и на видео. В молбата си бившата му съпруга е изложила твърдението, че Ивайло Иванов Василев е упражнил и упражнява сексуално, физическо и психическо насилие над детето им. По думите му тогава той взима дъщеричката им за уикенда, но решава да не я върне, защото детето не искало да се прибира при майка си. Това налага и намесата на полицията, за да може момиченцето да бъде изведено от дома на бащата, който отказва да го предаде. Обсадата пред дома на Василев продължава повече от пет часа, в които полицаите се опитват да склонят бащата да изведе детето и да го предаде на майката. Вижте по-долу и видео от зрелищния арест. 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(30)
1
НИКАКВА ВЯРА НА ТИЯ МАЙКИ НА ИЗРОДИ. ТЕ СА ПО-ГОЛЕМИ ЛЪЖЦИ ОТ КОРНЕЛИЯ ТЕХНОИМПЕКСОВА И ГЕНЕРАЛ ГРИПЕН ШЕРБЕТОВ-БЛАТНИЯ.
2
Да попитам:Къде е жабока?Този дето е президент,на блатото.
3
4
то не се е редовно подавало доклади и не е ясно от доста време какво получава, какво отчита, така че съществува донякъде просто като обявено, без изискваните доклади по закон и все още изглежда не е пререгистрирано по правилата. За тази персона от женски пол- нямам думи, без коментар засега, немалко хора е изманипулирала и свестни свои бивши близки и други свестни хора е натопявала и клеветила. Много опасен елемент, от граничните и много опасни. Не трябва да й се дава територия и трибуна, а тъкмо това е направено. Веднага трябваше всичко да се провери.
5
СРАМ И ПОЗОР НА ТЕЗИ МАЙКИ . ??? КОИТО НА НЕЩАСТИЕТО НА НЕЩАСТНИ ДЕЦА РАЗИГРАВАТ БЪЛГАРИЯ , СЪЗДАВАТ РАЗРУХА И ИСКАТ НА НЕЩАСТИЕТО НА ДЕЦАТА ДА СИ ОСИГУРЯТ ПОЛИТИЧЕСКО МЕСТО ПРИ КОРНЕЛИЯ НИНОВА. СРАМ И ПОЗОР ЗА ТЯХ.
6
Има още нещо,което не е казано, около тези майки?Знае ли някой,съпрузите на тези жени,дали на са я приватизаторите,я собственици на ........нещо незаконно например?
7
И пак да им еб'а майката на тия "майки".
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
Истината и ФАКТИТЕ СА ТАКИВА, че Г.'аризанов е осъждан за кражба на метали, а Боко ТИКВАТА БЕ ОСЪДЕН ЗА ЛЪЖА, затова както всички знаем ТИКВАТА Е ДРУГАРЯ ЛЪЖА....ЗАПОМНЕТЕ...ТИКВАТА Е ДРУГАРЯ ЛЪЖА.
10
А имаш ли представа за тая персона (с неидентифициран пол) Владислав Горанов, че живее в апартамент 180кв.м. собственост на ДОМУСИТЕ, и НЕ ПЛАЩА НАЕМ ?! Само от НЕПЛАЩАНЕТО ТОЯ МАЗНИК СИ Е СПЕСТИЛ ПОВЕЧЕ ОТ 250 000лв. Финансов министър НЕ плаща и КРИЕ ДАНЪЦИ ОТ ДЪРЖАВАТА....КАЗАЙ ГЕЙберастки МАЗЕН ПЕЕЕЕРАСИНО.
11
ТЕЗИ ЖЕНИ СЕ КОМАНДВАТ ОТ КОРНЕЛИЯ НИНОВА. ТЕ КАЗАХА ЩЕ ЗАКРИЕМ ЛАГЕРА ,КОГАТО СИМЕОНОВ ПОДАДЕ ОСТАВКА ?? НО НЕ ГО НАПРАВИХА , ?? НИНОВА , КАЗА ЩЕ ОТСЪСТВАМЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА ДОКАТО СИМЕОНОВ ПОДАДЕ ОСТАВКА ,?? НО НЕ ГО НАПРАВИХА ??? ЕТО КОРНЕЛИЯ ЛЪЖЕ И ЖЕНИТЕ СЪЩО ЛЪЖАТ ----- ТЕ СА ЛЪЖКИНИ И СЪЗДАВАТ ХАУС И ДЕЗОРГАНИЗАЦИЯ В ДЪРЖАВАТА.
12
ТОЗИ АРЕСТ СИ ГО СПОМНЯМ ДАВАХА ГО ПО НОВИНИТЕ ПРЕДИ ВРЕМЕ..НО НЕ ЗНАЕХ ЧЕ ВЕРА ИМА НЕЩО ОБЩО С ТИЯ ГАМЕНИ И БАНДИТИ
13
След направените разкрития за тези майки изнудвачки които от 6 месеца рекетират правителството веднага трябва да се сезира прокуратурата.Веднага да се премахне палатковия лагер и черните знамена.Мая Манолова и Корнелия Нинова да поемат отговорност за създалия се хаос в държавата.Снощи по една от услужливите телевизии видях че бяха сложили Б.Борисов в една инвалидна количка.Вера Иванова толкова се е вживяла че е влязла в ролята на бъдещ социален министър или депутат.Накрая може да се окаже че В.Симеонов е прав.Никъде по света не се правят закони под такъв натиск.
14
Много лошо удариха спонсорите на дрога..рите, голяма мъка и паника ги е обзела! А тези майки с деца-касички искат нова професия: майка до живот, мангалите ще са първи с по няколко касички! 90% от вината за състоянието им е тяхна, има доста с наркомански погледи, всяка е знаела че ще роди дете с малформации, но е искала да има на всяка цена, сега искат да им плащаме за бурната младост и житейските им грешки, защото тези пари са от всички нас и от нашите деца! Г-жа Лъжа е чудесна, радвам се че е начело на БСП-ЕООД, ще я фалира по схемата Техноимпекс, а субсидията от доста милиони, ще отиде пак в нея! Другарите броят за голям успех, че за Радев гласуваха 2.0 милиона, но за БСП само 900 000! Трябва да си гениален за да свалиш с 70% подкрепата за лявата идея! Радев също спомогна с реваншисткото си "служебно на БСП" правителство! Хората видяха, колко е страшно БСП пак да е на власт, за 3 месеца изтрезняха и се уплашиха от лакомията на Радев и Нинова! Дано това да е последната грешка на българския избирател!Днес пак едни хиляди лева конфискуваха! Много милиони на спонсорите на Нинова и Радев влязоха в хазната, за такива загуби не протести, а убийства може да има! арестите пълни с олигарси-спонсори на грабителите Нинова и Радев!Радев излезе страхливото пилотче, уплаши се от Слави, а от Бойко направо се посра от страх, та Иво Христов излезе с обяснение, че Радев е много зает, не бил страхлив, а зависим и неадекватен, без написани речи!
15
отговор на коментар
Тичай към прокуратурата,Идиотино!
16
Ако прочета подобно нещо за себе си ще потъна в дън земя ,ВЕРЧЕТО как гледа в очите всички,които и повярваха ...това не са очи ,а дупки госпожо лъжете на гърба на болни деца
17
ПАРА - МАЙКИ , НАРИЧАМ ГИ ПАРА - МАЙКИ ...КАТО ПАРА- ВЕОННО НЕЗАКОННО ФОРМИРОВАНИЕ ,КОЕТО С БАНДИТИ И ХУНТАТА ИМ ОТ БИВШИ И НАСТОЯЩИ БАНДИТИ ИСКАТ НАСИЛСВЕНО СВАЛЯНЕ НА ЗАКОННОТО УПРАВЛЕНИЕ ,ВСЯВАТ СТРАХ И ТЕРОР В ДЪРЖАВАТА И ИСКАТ УСТАНОВЯВАНЕ НА ТЕХНИЯ ДАКТАТ И ТЕРОР...ТОВА Е ХУНТА В КОЯТО УЧАСТВАТ ГЛАВНО РУМЕН ГЕОРГИЕВ РАДЕВ И КОРНЕЛИЯ ПЕТРОВА НИНОВА.
18
Тия НПОта са само кражба на пари,те са като тези програми за интегриране на ромите.
19
Тролски дрисък на ПИК/червения дядо/SPS/.Тиквун и МВР ли впрегна в престъпна дейност,да разкрива лични данни на хората,без служебна необходимост.Да прочетат текстовете от НПК за престъпления по служба. Ако това лице е педофил,той ще е обгрижван от ПИК за тролска дейност.
20
На всички им стана ясно,че Нинова и Радев са престъпници, които чрез метеж искад да свалят законно избраната власт! Искат служебна победа, защото са измекяри, измамници и с престъпни намерения!
21
Полицията да се намеси и да спре и без друго смешните протести! Видяхме ги и майките и бесепарските изчадия що за стока са! Не съм длъжен да им търпя простотиите по улиците!
22
Днес гледах брифинга на импексарката 1.Иска да се намалят заплатите на депутатите-а защо не иска да се намалят субсидиите на партиите...... 2.Защо в нейните искания за намаляване на данъци не споменава нищо за цената на бензина-ами защото ако спомене, веднага ще уволнят мъжа/отговарящ за цените/ и от Лукойл ,който получава 11000лв. заплата
23
Жадни за изява, пари и властване боклуци, които сами са О и се сдружават в глутници.Ако има свестни протестери ,само ше ги употребят.
24
В ТОВА ПИСАНИЕ ОТ ТЕБ РАЗБИРАМ ,ЧЕ КОМУНИСТИТЕ СА ТЕЗИ КОИТО БУНЯТ И ДЕСТАБИЛИЗИРАТ ДЪРЖАВАТА....ЗНАЧИ ТИЯ СА ЗА ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ,ТЯХНАТА МАМА КОМУНИСТИЧЕСКА.
25
смърт на цоциализма
26
Нещо си се объркал бе, неграмотник прост.... Смърт на капитализма, анатема
27
Имам видео, на което се вижда как Курмелия Сланинова дава пачка с пари на вера иванова.
28
вера, мира, иванчо, драганчо, османчо всеки се пробва да се докопа до властта, за проба пари дават ли се, през 2009, 1989, 1999,2003.. проба, проба, питай бе, мила верче, поне не ходи на студ и пек, съжаление спрямо теб и останалите, дано не останеш с пръст в уста, не ти го желаем, но в повечето случаи народът бива употребяван и след една определена възраст захвърлен и на никому ненужен ... политическо убежещи на запад, хиляда пъти по окей, риск печели риск губи, но там с пъти са по-уважавани, приети, тегли кредит и за сите ви, не чакайте, те си имат вече хора навсякъде назначени от 30 години, наблюдателен човек съм, и затова кой не е сигурен на избори у дома или на гъби, а не за 5 лева да продава гласа си, не знаем, но мюсюлмани чуваме да говорят, те предварително списъци направени, а те не са глупави хора * не знаем и какво ще става с неосигурени, дълги години бяха безработни или работиха без осигуровки, старите ще си отидат, а кой ако не дай си боже да се върнат, кой ще им плаща с години в нои, и те там едвам крепят, квартири скъпи, иначе е ок, много несвършени неща има тук, а седнали да занимават народа с дребни неща, или отвличане на вниманието на хората от важните неща,
29
ПИК кога ще си научите да давате данни! Например колко пари отиват за президенството- заплати ток служби коли командировки и т-н- за годината- Или това е военна тайна?
30
ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 15871
архив

“- Г-н Старшина, имам дупка в ботуша и влиза вода!
– Аз, колко пъти да те уча, бе. Пробий още една, да излиза.”
(Военен)

няма нови новини
Днес: 262
hot
най-четени новини в момента
сега
2679
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Христо Иванов от ДеБъ: България е основана през 9-и век (УНИКАЛНО ВИДЕО)
x
С тези храни жените стареят по-бавно
x