Задържаха младеж, отмъкнал дамска чанта в Шумен

Региони

Задържаха младеж, отмъкнал дамска чанта в Шумен

4175
на 20.10.2015
Задържаха младеж, отмъкнал дамска чанта в Шумен
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Установен е извършителят на грабеж на дамска чанта, които стана миналата седмица, съобщават от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи в Шумен.

препоръчано

На 14 октомври сутринта апаш издърпал настигнал 50-годишна жена по ул.”Алеко Константинов” в Шумен и издърпал от ръката чантата й. В нея имало над 700 лева, 20 евро, 90 леи и лични документи.

В хода на проведените оперативно- издирвателни действия като съпричастен към извършеното престъпление е задържан 17-годишен шуменец.

Работата по документиране на престъплението продължава.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 44
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК