Заловиха десетки килограми кокаин в товарен кораб в Гърция

Балкани

Заловиха десетки килограми кокаин в товарен кораб в Гърция

5404
на 27.04.2021
Заловиха десетки килограми кокаин в товарен кораб в Гърция
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Гръцките власти съобщиха, че гмуркачи на бреговата охрана са заловили над 46 кг кокаин, скрит зад решетка за отвод на вода в корпуса на товарен кораб, който пристигнал в Гърция от Бразилия, съобщи АП, цитирана от БТА.

препоръчано

Бреговата охрана заяви във вторник, че е заловила наркотика предишния ден след информация, предадена на гръцките власти от американската агенция за борба с наркотиците ДЕА.

23 членове на екипажа на товарния кораб "Скирос", плаващ под флага на Маршаловите острови, са арестувани. Наркотикът е бил поставен в черна непромокаема торба в 38 найлонови пакета. "Скирос" е отплавал от бразилското пристанище Сантарем за Коринт, натоварен със соя, съобщи бреговата охрана.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК