ЗАПЛИТА СЕ АФЕРА! Ето с кой бивш лидер на ДПС, забелязан наскоро на Росенец, поддържа връзка Христо Иванов (ВИДЕО)

Акценти

ЗАПЛИТА СЕ АФЕРА! Ето с кой бивш лидер на ДПС, забелязан наскоро на Росенец, поддържа връзка Христо Иванов (ВИДЕО)

500035
на 02.08.2024
ЗАПЛИТА СЕ АФЕРА! Ето с кой бивш лидер на ДПС, забелязан наскоро на Росенец, поддържа връзка Христо Иванов (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият лидер на "Да, България" и неуспешен правосъден министър Христо Иванов всячески отрича да поддържа комуникация с почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Припомняме, че преди дни Иванов призова колегите му от ППДБ да работят с Доган в опит да отстранят Делян Пеевски.

препоръчано

Изказването на Иванов шокира мнозина, след като той придоби слава в политиката именно с една акция срещу Доган край летните му сараи в Росенец. Четири години по-късно изглежда тя е била бутафория и сега Иванов е готов на обединение с почетния председател на ДПС.

Пред камерата на ПИК TV той отрече да познава Доган и да е общувал под някаква форма с него. Но призна, че поддържа връзка с бившия лидер на ДПС Мустафа Карадайъ. Последният преди две седмици беше забелязан да посещава Доган в "Росенец", а сред депутати върви слух, че Иванов говорил с почетния председател на ДПС именно през телефона на Карадайъ.

Бившият лидер на "Да, България" обаче заяви, че не е разговарял с Доган под никаква форма, включително и през телефона на Карадайъ.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК