Златната рецепта на акад. Филатов връща зрението

Съвети

Златната рецепта на акад. Филатов връща зрението

83183
на 05.02.2024
Златната рецепта на акад. Филатов връща зрението
Автор:   "Ретро"

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Името на акад. Владимир Петрович Филатов (1875-1956), който в продължение на 20 години оглавява Одеския институт по офталмология (сега Научноизследователски институт по очни болести и тъканна терапия, кръстен на Филатов), е известно в целия свят. Неговите открития са ценен принос към науката и все още се използват широко в медицината. „Всеки трябва да види слънцето“ – така е казвал великият Филатов, посветил живота си на възстановяване на зрението на хората.

препоръчано

Предлагаме ви рецептата от натурални продукти на акад. Филатов, която не само подобрява зрението, но и укрепва организма като цяло. Необходими съставки: половин килограм смлени орехи; 100 г сок от алое вера; 250 г натурален пчелен мед; сокът от един пресен лимон. Всички посочени съставки се смесват в удобен за целта съд.

По-важното е да приемате правилно от тази смес. Ето как. Ежедневно употребявайте по 2-3 чаени лъжички от тази смес, 3 пъти на ден, 20-25 минути преди ядене. Освен че лекарството въздейства много ефективно на очите и зрението, съставките в тази смес спомагат също така за общо оздравяване на организма. Лечебното средство на акад. Филатов помага за: възстановяване и подобряване на зрението; лечение на храносмилателните органи и бъбреците; подобряване състоянието на женската полова система; избавя от признаците и симптомите на туберкулозата; лечение на сърдечносъдови заболявания; лечение на хемороиди. След известно време сами ще почувствате възстановяване на зрението, а вътрешните ви органи ще започнат да функционират по-добре. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 87
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК