ИЗВЕРГ: Затворник преби повторно дъщеря си - прокуратурата го прибра

Крими

ИЗВЕРГ: Затворник преби повторно дъщеря си - прокуратурата го прибра

9114
на 18.09.2019
ИЗВЕРГ: Затворник преби повторно дъщеря си - прокуратурата го прибра
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

По искане на Районната прокуратура в Девня съдът задържа под стража домашен насилник, освободен от затвора през август
37-годишният Динко С. е задържан под стража с определение на Девненския районен съд по искане от Районната прокуратура. Това се случва само месец и 17 дни след освобождаването му от затвора, където изтърпял ефективна шестмесечна ефективна присъда за закана с убийство на длъжностно лице от Агенция за закрила на детето в Девня.
На 28 август тази година осъжданият шест пъти Динко отново се заканил с убийство, но този път на бащата си. На 9 септември той причинил на непълнолетната си дъщеря лека телесна повреда, изразяваща се в травматичен оток на главата и ожулване на дланта й. И двете престъпления 37-годишният мъж е извършил в условията на домашно насилие.
Личността на обвиняемия според прокуратура е с висока степен на обществена опасност. Извършените престъпления се доказват от събраните по досъдебното производство гласни и писмени доказателства. Съществува реална опасност, ако е на свобода, Динко С. да се укрие и да извърши друго престъпление. Мотивите на искането на Районната прокуратура 37-годишният обвиняем да бъде задържан под стража се споделят и от състав на Девненския районен съд.
Определението на съда, с което е взета мярката за неотклонение „Задържане под стража“, подлежи на обжалване пред Варненския окръжен съд.

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК