Вход
София
Времето в София 2 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Корнелия Нинова се прегръща тайно с ченгета от ДС и военни - куп генерали и полковници на явката, червената лидерка мълчи гузно и бяга от медията ни (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Корнелия Нинова се прегръща тайно с ченгета от ДС и военни - куп генерали и полковници на явката, червената лидерка мълчи гузно и бяга от медията ни (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)

на 10.05.2019
102548
78
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Корнелия Нинова се прегръща тайно с ченгета от ДС и военни - куп генерали и полковници на явката, червената лидерка мълчи гузно и бяга от медията ни (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
Автор: ПИК
10.05.2019
78
102548

Лидерката на БСП Корнелия Нинова сдружава партията със скандални паравоенни съюзи и обединения на бивши ченгета от Държавна сигурност, научи ПИК. Председателката на червените се среща тайно с въпросните организации в малка зала на столичен хотел, вместо да направи това официално в централата на "Позитано" 20.

Нинова е затворила залата, където се провежда събитието и държи речи, в които громи концесията на летище "София". Както и иска наблюдатели от въпросните ДС и военни структури във всяка секция, което ПИК разкри още преди ден. Целта на присъствието им в секциите е да организират след това провокации и да свидетелстват уж за изборни манипулации, като оспорват вота при загуба на БСП. 

След края на събитието, продължило около 50 минути, медиите бяха допуснати в залата, освен агениця ПИК. Неизвестен мъж спря водещата Ива Николова да влезе в залата, заявявайки, че е за нейно добро: " Вътре е пълно с военни и ченгета. За ваше добро е да не влизате, опитвам да ви предпазя". Пиарката на Нинова пък заяви, че събитието било частно и ще допускат само медии по избор. 

На излизане Корнелия Нинова бе оградена от няколко яки мъжаги, които я пазеха от камерата ни. Сред тях беше и мощният червен депутат Атанас Зафиров, който лъсна в близки връзки с Бенчо Бенчев покрай ефарата с укриването на Митьо Очите в Турция.

Лидерката на БСП отказа да отговори на въпроса на ПИК защо се сдружава с ченгета от ДС и военни и гузно побърза да се скрие в асансьора на хотела.

Други присъстващи на сбирката също отказаха да говорят пред камерата ни и заявиха, че събитието е частно. 

Друг от присъстващите заяви, че търсят партия, която да отговаря на исканията им и са намерили това в лицето на БСП. "Ние се интересуваме от окомплектоването на армията и търсим контакт и с министрите, но няма чуваемост", заяви мъжът, който се представи като член на Съюза на офицерите от запаса. 

Атанас Зафиров заяви пред камерата ни, че са подписали споразумение за подкрепа с военни и не намира нищо лошо в това. "Това е поредното обединение за БСП, тези хора са български военнослужещи и са работили за родината", заяви Зафиров. 

ПИК научи, че сред присъстващите на сбирката са полк. Пламен Халачев (директор на Център за изследване на политиките в отбраната- ЦИПСО), синът на охранителя на Тодор Живков Димитър Мурджев - Лазар Мурджев. Той е шеф на организацията "БРОД за България".

Видни участници в срещата са и шефът на Военния съюз полк. Ангел Тюфекчиев, членът на УС на КООСО Румен Кисьов, Димитър Попов, ВВС генералът и ДС агент ген. Евгени Манев.

Присъстват и полк. Георги Цветков също от ЦИПСО, Йордан Георгиев, бившият зам.-началник на отбраната ген. Стефан Василев, полк. Константин Болярски също от КООСО, както и Генади Ганчев, който е известен политически номад, а в последните години се самоопределя като „любимеца на Корнелия Нинова“.

Сред видните военни на сбирката са и ген. Димитров, полк. Митко Йоцов, който на предишните местни избори се яви с ВМРО в Шумен, полк. Константинов, полк. Иван Иванов също от КООСО, полк. Анев, полк. Димов.

На сбирката е и бившият началник на Главния щаб на Военновъздушните сили ген. Володя Цветанов, който е и експерт към Министерство на отбраната, както и ген. Йохан Петков - бивш аташе по въпросите на отбраната на България в Русия, както и неуспял кандидат депутат от "Коалиция за България". 

Всички присъстващи военни са с принадлежност към бившата държавна сигурност, сочи още справката за биографиите им.

Нинова държи събитието в тайна, защото подобно обединение, в което вкарва партията, е неприемливо за голяма част от социалистите. Те са скандализирани от коалирането с над 20 паравоенни организации уж за подпомагане на социалистите на евровота на 26 май. Въпросните структури са обединени в Конфедерацията на обществените организации от сигурността и отбраната (КООСО). 

В нея влизат 22 структури освен на бивши военни, и на служители на злокобната държавна сигурност. А от своя страна тя е в пряка връзка с друга паравоенна структура "БРОД за България". По информация на ПИК, Корнелия Нинова е успяла да прокара скандално тази точка и да бъде гласувано коалирането с тези организации на последния пленум, без обаче социалистите да са наясно какво точно означава петбуквената абревиатура.

Преди месец всички тези паравоенни формирования се бяха събрали в хотел "Здравец" в Тетевен, където са редили бъдещия служебен кабинет на президента Румен Радев, провокирани от убеждението, че след европейските избори Бойко Борисов ще подаде оставка, както разкри ПИК TV на живо от Тетевен. Същите са и в основата на изграждането на бъдещата партия на Радев.

Речи пред бившите военни и тъмночервени куки от ДС са държали двама любимци на Румен Радев - академиците Георги Марков и Стефан Воденичаров, свързани със съюз "Единение", които се гласят за премиери в кабинет на президента.

На всичкото отгоре сбирката е била покровителствена от военното министерство, което поело масрафа на заговорниците в Тетевен. На нея присъствал и служителят на Министерството на отбраната Иво Антонов, който се оскандали още в началото на този мандат на Борисов, тъй като в нета се появи негова снимка, на която той отправя хитлеристки поздрав.

През последните месеци паравоенните формирования се събраха на обединителна сбирка, на която взеха решение за овладяване на властта. Шеф на КООСО е о.р. полк. Иван Иванов, бивш кадровик на военното ведомство, който напусна армията по време на управлението на ГЕРБ, като остро се противопостави на реформата, а след това стана зам.-военен министър в кабинета на Пламен Орешарски. На същия принцип на напускане и противопоставяне на властта президент стана и Румен Радев.

Паравоенните формирования не крият привързаността си към днешния президент. Ето какво се казва в тяхна декларация, подписана от Иван Иванов:

"Заставаме изцяло зад усилията на президента на Републиката и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили генерал Румен Радев да отстоява конституционните правомощия на президентската институция и да издига нейната роля като инкубатор на национални идеи и инициативи, свързани с изграждане на сигурна и просперираща България"

Сред 22-те паравоенни структури в КООСО влизат и председателствани от Лазар Мурджев, който е син на личния телохранител на Тодор Живков ген. Мурджев, оскандаленият покрай пловдивския транспорт бивш общински съветник на БСП Ангел Батаклиев, о.р. майор Мирослав Писов.

Социалистите са в ужас от разширения състав на КООСО, който веднъж вече е подписвал споразумение със Сергей Станишев, но тогава в него са членували много по-малко организации. Всъщност техен постоянен партньор е "Съюзът на офицерите и сержантите от запаса и резерва".

Сегашната структура на КООСО обаче ги плаши не само със състава си, но и с намеренията си да щурмува властта чрез Румен Радев, партията му, която те градят, както и служебния му кабинет, заради който се събраха и в хотел в Тетевен. 

Припомняме, че Корнелия Нинова натъпка централата на партията на "Позитано" 20 с бивши ченгета, които са овладели от архивите и счетоводството до охраната на входа. В техни ръце са всички лични досиета на членовете на столетницата.

Преди дни ПИК разкри и нова скандална схема на въпросните формирования, които готвят провокации за изборите. 

Близката до ченгетата от КООСО също военна организация НАС (Национална асоциация Сигурност) е пуснала писмо до ЦИК с искане нейни членове да станат наблюдатели на изборния процес.

Както ПИК вече разкри, НАС е председателствана от бившия полковник от тайните служби Чавдар Петров, баща на уволнения от КОНПИ за изнасяне на класифицирана информация Кирил Петров.

Разследване на медията ни показа, че Петров - младши е разкривал тайни за разследване срещу заместника на Корнелия Нинова – Кирил Добрев.

Бившите военни и ченгета от ДС около Петров бяха засечени от екип на ПИК на тайна сбирка в Тетевенския Балкан, където заговорничеха за сваляне на законно избраното правителство на Бойко Борисов.

После ги документирахме и на „явка“ в столичен ресторант заедно с бизнесмена от Виена Стоян Стайков (на колажа вдясно) и близкия до израелските тайни служби Асен Пейчев.

Към кръга около Чавдар Петров (на колажа вляво) гравитират и генерал Златан Стойков, бивш шеф на Генералния щаб при Станишев, представители на Асоциацията на разузнавачите от резерва на Горан Симеонов, ВКР-тата на Чавдар Борачев, мистериозното гражданско движение "Брод за България", основано от Лазар Мурджев, син на телохранителя на Людмила Живкова от УБО Димитър Мурджев.

Сега ченгетата около Чавдар Петров, обединени покрай „Позитано“ и президента, умуват да вкарат наблюдатели в изборните секции, а след края на вота да коментират пред медиите, че са попаднали на десетки фалшификации. И да обявят изборите за манипулирани в полза на ГЕРБ.

„Залагат капанчета навсякъде. Няма да се поколебаят да опорочат изборите и да всяват хаос“, твърди информаторът на ПИК.

Сподели:
Напиши коментар »
(78)
2
БДП ВОДИ ВЕЧЕ С 3 % според Медиана
3
в герб "няма" ченгета там са само "честни "комунисти
4
в герб "няма" ченгета там са само "честни "комунисти
5
Отново ли преврати ?
6
Никой няма да гласува за БС П не им давайте преднина. Всички са в потрес от поведението на Корнелия.
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
А какво ли щеше да пише баба Ива, ако Нинова се беше прегръщала със Сикажията Бойко Борисов?
9
В първия момент си помислих, че леля Корни се целува с БУДА, но после ми олекна.....хахахахахаха :-)
10
“ държавата да спре да работи , всички да ги пускат в отпуска , закривам всички мероприятия включително и ФЕСТИВАЛА на Розата в Казанлък , да се обяви анархия , всички институции да спрат да функционират до 26 МАЙ ..“ .Това иска Корнелия и Радев...ето ги маргиналите в държавата ..да ми звъннат..0889697633 аз може да съм от циганкси произход ..но точно БСП обещаваха на нас ромите че ще ни намират работа ..но идваха само когато има избори и от там на сетне няма нищо ..аз от 8 години работя в дърводелски цех за мебели и конструкции от дървени материяли и си работя и ..а тези които се оплакват даже и на са на работа ..ето сега ни пуснаха в кафе почивка и исках да напиша това
11
Нормално е, да се страхуват, Вие от Пик, защото Цветанов, няма да може, да приложи Костинброд
12
червен терор в Бургас , запалиха машини за асфалтиране и техника за близо 20 хиляди лева и кхмерите нанесоха щета на тролейбусната линия ..ето това са червените ..почват с комуникациите и после с други насилия върху МИРНА БЪЛГАРИЯ ..арест..Кории- и ЗА ЙО..
13
След преврата, лично ще разстрелям с калашника журналята от Пик. Заклех се!
14
Даже на руснаците още през 1993 г. им писна от наглите и крадливи комунисти , биха им шута като със закон забраниха тяхната КПСС и рахатясаха.....Само ние и диваците в Северна Корея продължаваме да ги търпим и дундуркаме, вместо цялата им върхушка БеСеПераси начело с Импексова и протежето и в президентството отдавна да е в панделата !!! Докога ??? Спиш Цацаров ! СПИШ !!!
15
мръсници, техните агенции им дават фалшива преднина на изборите, и това ще е основния им коз ако не спечелят да обявят изборите за невалидни.Бог да пази България от червената хунта
16
Всички бивши Соц - страни успяха да натикат ченгетата на тайните им служби , в миши гъз - само ние Българите не успяхме . Вижте какво става в президентството - гъмжи от доносници или техни наследници . На Позитано е същото . Съдебната система е пропита от такива хора . Е кажете хора - има ли друга държава в която соц-ченгетата овладяват съвсем нагло всичко . Казвам ви - не чакайте в България доходи като Европейските . Ченгетата ще присвояват всичко и до 99 коляно до като не се подсигорят - не чакайте нищо освен трошички . Ако не вярвате на мен - вижте как живеят червените барони и моята мила майка - Мама Кучка
17
Ама пикло,всички сме в потрес от апартаментите на ГЕРБ,а като им излязат и банковите сметки....А с 5 лв. увеличават пенсиите С 217 лв. пенсия с 37 години стаж как се живее?
18
Ние сме за Радан Кънев, познат като Рада дълбоката от ДСБ.
19
Преднината на Бсп се увеличава, което не е изненада. Тоя трътлест тапир и след изборите няма да подаде оставка и ще му гледаме сиира още някой друг месец. Папата му говорил за мостове между народите, той разбрал, че трябва да строи пътища и мостове....
20
Тази Нинова става за партизанка,за това е отишла в Балкана за да не я подслушват,от нея може всичко да се очаква,току виж извикала на помощ Путин
21
Някой спомня ли си като се заговори за досието Буда, как всички бивши и настоящи членове на ДС скочиха да защитават Тиквата. Тоя пасквил е за Дебилите на Герб, който не могат да четат и пишат май Пендалко а???
22
Стипендиантката на ДС Крушовската биволица се сдружава със себеподобни боклуци. Това са най -ретроградните ченгета ,които са способни на всякакви мерзости. ДАНС да се събудят малко!!!!!!
23
A ГЕЙберастите да го лапат до КАРТОФЕНИЯ ПОЯС. :-)
24
До - 23 . Гласувай за Утката ти майчина . А жена ти и дъщерите ти да го лапат
25
Нищо няма да я спаси курнела, каквото и да прави.....
26
Ужас. БСП е партия на ДС ченгетата и мафията
27
КУРзанела са по'сра от Ива Николова!
28
Защо са малки пенсиите бе???? Питай червенушките, които окрадоха пенсионния фонд. Забрави ли кога и при кого пенсиите бяха 5 долара бе? Забрави ли, че червенушките управляваха България през последните 30 г., пет пъти, от които 2 пъти ни докараха до национални катастрофи и ни върнаха десетки години назад. Е затова с 37 г. стаж получаваш 217 лв. пенсия. И гласувай пак за тях и тогава и толкова няма да видиш късопаметен тъпак. Румен Гечев продължава да е финансовия мозък на БСП и чака малоумни рибки като теб отново да се хванат на въдицата им.
29
Те, така или иначе, ще пискат след изборите за мними фалшификации от другата страна. Друго е по-опасно, ще могат да контролират, кой за кого е гласувал. Опитни са в шпионските работи, обучавали сме ги с държавни пари, ползват подходяща техника....
30
Аз ще подрежа малко ушите на Ива Николова и ще я изнасиля преди кървавия разстрел на ул. Бенковски.
31
боже какви простотии дали има някои които да се връзва на това писание
32
европейска нация,немедленно червена посткомунистическа ЛУСТРАЦИЯ.
33
ТО ВИЕ КОМУНИСТИТЕ САМО ТОВА МОЖЕТЕ И ЗАТОВА СЪНУВАТЕ ,ЕТО ЗАЩО СКОРО НЯМА ДА ВИСЕ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГО ПРИЛОЖИТЕ.
34
Ивче ако влезе при крадливите червеичета да ги попита "Ще подадете ли оставка заради разкритията на Пик, че Елена Милиончева има много къщи?"
35
Е ПА ПО СЕЛСКИ ПЕЛТЕК ПРЕЗИДЕНТ НЕ СМЕ ИМАЛИ , ЯЗЪК МУ ЗА ФУРАЖКАТА . ДА СЛУШКА ГЕНЕРАЛ ДЕСИ (ЧАЙКАТА) .
36
Не с дс-ченгетата да се среща циганката Нинова, но и с дявола да се срещне , никой не може да спаси червените крадци, защото при Новия световен ред Ниновица и цялата и сатанинска паплач около нея ще изчезнат яко дим...
37
Ами тя се учи от една Тиква дето се прегръща и мляска с де когото срещне пред себе си !!!
38
Тази репортерка е много зле баси бабичката ,моля ви сменете си репортера ще ви прецака ПИК-ането
39
Да предположим, че печели бсп, то обратно завръщане ще пада пак същите у лево то бкп. Хаос. Дано не греша, но наблюдатели сме от 1970,та до днес. Успех, а на народа качамак,безплодие,самотници,стари моми, ялова държава ще да е, а нали сме били много на тези земи, не можели да ги изхранват, хаирлия на капиталистите ви, но и днес 20 годишно и то у черна земя
40
Ако написаното е вярно ,следователно сеорганизира преврат в Държавата от бивши офицери , генерали и разузнавачи служили на СССР и БКП/БСП - паднали от власт , но желаещи да се върнат и разграбят още веднъж държавата.Питам се , ако има държавност в държавата България къде е ДАНС ,ГДБОП и Прокуратурата ?Къде са?Дори един представител на тези организации да отрече подобни мероприятия хората ще замълчат,но ако не го направят аз съм първия който ще скочи в огъня!
41
КОРНЕЛИЯ НИНОВА СЕ ПОДГОТВЯ ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТТА , ЧРЕЗ ПРЕВРАТ ??? С ПОМОЩТА НА СТАРИТЕ ЧЕНГЕТА И Д С , А БОЙКО БОРИСОВ СЕ ОСВОБОЖДАВА ОТ ВЕРНИТЕ СИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ.
42
Без тотален външен контрол на изборния процес е безсмислено да се ходи на изборите.Втората мутра се занимава само с шашми и фалшификации.
43
ИМАШЕ ЯНО ПОДКАНЯНЕ КЪМ ПРЕВРАТ ОТ ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПЧЕТА! ОБЛИЗАХА НИНОВА ИЗЦЯЛО!
44
ТИЯ ЛИ СТАРЦИ СА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ?
45
Питам импексовата Курабия, от тия паразити има ли един който да има един ден нормален трудов стаж с някаква работа. Но всичките бяха на деня на труда. Ако Мавъра беше направил лустрация, а не да раздава Импекси на фльорците си сега щяхме да сме Швейцария на балканите, и нямаше да хрантутим ДС разбойници, доносници и бивши партийни секретари и закапечета! ............................................................................................................................................................................................... Питам Импексовата курабия, Мая Констинбродска и Румен Пъпката? Как така, аз нямам нито една къща за гости построена с европари, а крадливата и лъжлива овшорна Импексова кучка Ел Йо има три! Само заради това, че не съм близала нечий сладолед ли, не можах да се вредя, или защото кучката Йо е близала сладоледа на правилните хора, като СС Момата, и на банкера беглец и затова е успяла, или пък защото е крадлива Цоцаалистка, а може би съвкупност от трите неща! Ако и аз стана Цоцоалистка, ще цокна ли поне една къща за гости като вашата кучка, или едно Импексче струващо милиони, като Импексовата Барсала!!
46
Нинова спри се бре, няма милост за престъпления срещу България!Всичките ти приятели те канят в следствения арест, там с Йончева ще се състезавате, коя е по-голяма престъпничка и крадла!Атака по всички фронтове, така или иначе България е в обявена от Радев хибридна война, като мечтата му е да премине в гореща война срещу България! Някой му е обещал да го назначи за несменяем Цар, а той си е повярвал че е пълководец на БСП!Мокрите мечти за власт на Нинова няма да се реализират!Единствено ще и напълнят розовите кюлоти!Бойко каза,че няма да хвърля пешкира,независимо от резултатите на евроизборите!
47
Знам къде живееш! Тебе ще се погрижа да изчезнеш вързан с тиксо с баничарка в навечерието на преврата, да те изнасилят мангали и да те хвърлят на свинете в свинекомплекса – с. Бутан!
48
Ха ха, щом Флинстон е с Импексовата Барсала, значи ще снимат поредния порнографски филм, с дърти БСПдирунгели и дърти БСПкорвети! Ех как не съм разбрал по рано голямо плющене щеше да падне!
49
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
50
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
51
Беловласи достолепни умни всеки в областта си натрупали огромен житейски опит това са хора които могат да извадят държавата където я набута Тиквата с неговите пикли калинки пубери и недоразумения събирани по кръстовища и бензиностанции !!!
52
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
53
Хайде ченгета, бивши и настояващи, правете го този преврат, че българи не останаха!! Поради Умчо от Б, заедно с цялата му кохорта необразовани, крадливи и нагли слуги, България не само се закотви на последно място по всичко но и изчезва. Като направите преврата, да не забравите да затворите границите, да не избяга Умчо, Цвъчко и целият му МС, които ни докараха до Трета национална катастрофа. И да връщат ограбените милиярди, конфискация на имоти и апартаменти след анализ на приходите. Също и на слугинажа от Пиш и Ак. Хайде ченгета, искайте помощ от хората, поне 5.5 милиона ще ви подкрепят. Народа е с вас!!!!!
54
Моля ченгетата, като опандизите Шайкаджиите, да арестувате Баба Ивче. Да не се съди или наказва макар, че си го задлужава. През Юли, по време на горещините, да се съблече гола и прекара юо Софийските улици. Да видят хората, какъв динозавър - птеродактил е тровиш пространството. Може и шефчето й, но изотзаде да му набучат един кочан царевица, и той да мине с нея за компания. После да му търсят отговорност за помиите които изливаше толкова години.
55
От „Армар“ Порожанова е взела два апартамента на бул. „Черни връх“ с подземен гараж, а от „Частни инвестиционни проекти“ – над 13 декара земеделска земя в Банкя. От справката в имотния регистър става ясно, че сделките са сключвани в изпълнение на дълг, а от земеделското министерство обясниха, че това представлява разпореждане с ликвидационни дялове в дружествата. Апартаментите от „Армар“ са придобити на цена от 240 000 лв., като единият е продаден още през 2017 г. за 152 554 лв., а вторият – през 2018 г. за 247 412 лв. Материалният интерес по сделката със земеделската земя в Банкя е 2180 лв. Тези сделки не фигурират в годишната декларация на министър Румен Порожанов, а той е бил длъжен да ги обяви. В декларациите има изрична графа, в която следва да се отбележи прехвърлянето на имоти през съответната година. Съпругата на Порожанов изобщо не се появява и в останалите части на декларацията.
57
ГЕРБ СА МНОГО ПО-НАЗАД В ПОЛИТИКАТА ОТ ФИДЕС НА ВИКТОР ОРБАН И ЗАРАДИ ТОВА НАРОДА НЕ ГИ ТАЧИ, И ЩЕ ГЛАСУВА НАРОДЪТ НА ИНАТ, И ТАКА БОЙКО ЩЕ ЗАГУБИ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ, И ПОСЛЕ ЩЕ ПАДНЕ.БЪЛГАРСКИ ОРБАН ТРЯБВА НА БЪЛГАРИЯ!
59
На кого правиш ИНАТ като гласуваш за БСП? На децата си на тяхното бъдеще? Защо ви е толкова къса паметта че за последните 30 години ГЕРБ управлява от 2009 само 7 години като за това време имаше 3 служебни правителства по 4 месеца и 2013-2014 управлява Орешарски. Въпреки това всички доходи за това време са се вдигнали 2 пъти. Какво искаш тези които са на снимката да ни оправят. Та в техните глави звънти ЗАЛПА на АВРОРА а който ги познава ще ви каже че това са псевдо-военни изкарали службата си като паркетни офицери в София. Повечето са хора с мания за величие със съмнителни лидерски и мениджърски умения, хора показали вярност на Партията и готови да се наредят на държавната софра и да смучат. На разни Катюши, Аврори и ... ще кажа че колкото и да тръбите как ще биете ГЕРБ ще ви остане само виенето накрая че изборите са фалшифицирани защото ГЕРБ ще спечели. Познаваме моралните ценности на тези които стоят до Корнелия начело с подредилия се за военен министър Зафиров и плеядата лапачи подредени за заместник-министри начело с вечния тарикат Иван Иванов така че мерси. И стига сте ни натяквали за това че хората живеят в апартаменти и имат тераси за които са платили хиляди евро/долара а мълчите как Курнелия купува 2000 кв/метра за 70 000 долара. Това е само сумата която Цветанов е доплатил за 43 кв. метра за апартамента с асансьора. А колко са АСАНСЬОРИТЕ НА ТЕЗИ 2000 КВАДРАТНИ МЕТРА КОИТО Е КУПИЛА КУРНЕЛИЯ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ В БИВШАТА СГРАДА НА КОРЕКОМ?
60
Леле , тия стари комунисти , как ще пуснат кокъла ? Ами техните деца ? Колко ли интереси настъпи Бойко ? Много хора имат къса памет и забравиха на какво са способни комунистите . Имам съседка пенсионерка - с глас плаче за Нинова , че щяла да и увеличи пенсията . А за поразиите дето ще направят , не я нтересува .
61
отговор на коментар
з.зелев е виновен,че ни спря 90-та год да ни ви повесим на кестените и да свърши "мирната революция" но пък ЕГН-то си я върши успешно
62
САМО ГЕРБ !!!
63
Не само прегръдки бе. Тя и гащите ще си свали само и само тези попърдаци около нея да и свършат работа - да докарат соца отново. Тя не случайно говори за повече държава в икономиката. Не случайно се обявява против ПЕС и ЕНП. Ако пък някой я сближи с Путин, тогава и голо хоро може да играе.
64
Щехме да докараме миньорите като Илиеску и да ви разбият главите с кирки. Сигурно си от центъра на града, защото другаде не е узеленявано със кестени. Палете свещи на Зелю, че ви отърва.
65
А мумиите,що са там?Нали,се хвалеха,че дават път на младите.
66
Какво ли ще стане, ако всички присъствали на сбирката пенснеуенни за една нощ ги арестуват и ги закарат на стадион Васил Левски за отрезвяващ размисъл...
67
Долу ГЕРБ!
68
ПИК,ама Вие съвсем сте се облъчили!Какво Ви бърка кой с кого се среща?Май параноята бързо Ви хваща и треската е голяма?!Вас интересува ли Ви кой как ще спечели изборите,а?
69
Мръсен и долнопробен болшевишки цирей тебе жив да те о-дерат малко ще ти е ,а на ПИК предлагам да издири тая гадина която ги заплашва с убийство много лесно ще го пипнат кибер -ченгетата!
70
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
71
Точно така още имам разрешително. Когато правиме кървавия преврат ще те закараме с баничарка в свинекомплекса – с. Бутан и там ще ти пусна един 9мм. в слепоочието или в небцето, гарантирано всичко ще се разхвърчи но първо мангалите ще ти пръснат халката за назидание. След това ще отидеш за храна на свинете, трябва да се прави икономия всичко поскъпва. Така постъпихме със Сашо Сладура, така ще постъпиме и със теб. Каквито кости останат има един много дегенерирал мангал, който му даваме храна цигари наркотици и спиртни напитки да гори това което остане от такива като теб във варели с нафта от тракторите край Дунава. Не мирише хубаво.
72
Какво чака и иска от тези мъже на достолепна възраст,мадам Нинова ! Какво място имат те във 'Визия за България" и подобни стратегии........ Не мисля че нашите деца ще градят бъдещето си на базата на експертизата на хора от друго поколение ,живели при коренно различни обществено - икономически отношения.За мен това е връщане назад ! И ако това е мисъл за младите хора ,аз Хасан да съм.... И накрая да попитам, как се вписва синът на госпожата цялата тази българска действителност...
73
Нямя как мадам Нинова да намери друг мат'риал освен такива дърти и изкуфели старци с некролози в джобовете. По тази причина подръжниците на бсп намаляват всяка година. С други думи тази партия е обречена на бавна и мъчителна смърт. Изхода е само един - саморазпускане и нова лява партия с нови хора и да не е приемник на мракобесната бкп прочула се в цял свят с лагерите на смърта.
74
КОГА КАКА КУРИ РАЗБРА , ЧЕ НОВОГОДИШНОТО ПОЖЕЛАНИЕ /2017/ - ,, ПРЕМИЕР БЪДИ " , БИЛО Е ЛЪЖА ? КОГАТО РАЗБРА ЗА ДРУГА ,, ЕЗДАЧКА " /05.12.2018/ ! ПРИПАДНА , ЧЕ ИЗПУСКА ,, ГОЛЕМИЯ ЛАПАЧКА " ! РАЗБРА , ЧЕ ХИЧ НЕ СА ,, ДВАМИНКА " ! ЗА САМОЛЕТА ЗАКЪСНЯ ! И ЛИСАБОН КОНГРЕСА НЕ ВИДЯ ! А ПОСЛЕ КРИ СЕ КАТО МИШКА ! НОООО - ,, ГОРДО " ОБВИНИ СТАНИШКА ! / виновна й била истанбулска конвенция / .... ПО ПЪТ И ПАЛАНКИ ПОДСКАЧАШЕ ЛЕКО ! ОТ ПОГЛЕДИ ХОРСКИ ДА БЪДЕ ДАЛЕКО ! УЖ ,, ВИЗИЯ НОВА " ЗА ТЯХ ТЯ РЕДЕШЕ ! А ХИТРО И ТАЙНО - ТЯ КОНЯ ,, ЕЗДЕШЕ " / язък,че даде фира / ! НА ,, СПАТО " ЗАВЕДЕ ОГРОМНА ДРИЖИНКА ! УМЕЛО ДА СКРИЕ , ,, ЧЕ ТАМ СА ДВАМИНКА " ! НО НЕ С МЪЖА Й , УЖ КОЙТО ХАЛКА Й ПОДНЕСЕ ! А С ТОЗИ , НА КОГОТО ТЯ Е М_ _ _ _ _ А ! СОРИ,КУРИ! СОРО,КУРИ! В _ _ _ _ _ ЗНАЕ КАК ДА ТУРИ ! ПРАВИ ГО ПЕРФЕКТНО ПО ДВА ПЪТИ НА ДЕН ! КОНЯ ДАДЕ ФИРА ! КАКА НИ КУРИ ЯКО СЕ РАЗБЕСНЯ ! А ТЯ В БЪДЕЩЕТО ТЪМНО ГЛЕДАШЕ ЯСНО ! ЛЮТИТЕ ЧУШКИ ЛЮБЕШЕ СТРАСТНО ! А СЕГА ГО ЗАКЪ,СА ! И НА ПАРЛАМЕНТА ТЕГЛИ ЧЕРТА ! СЕГА СЕ ОКАЗА САМА И ВМЕСТО КОНЯ , ДО НЕЯ ПАК ЗАСТАНА МЪЖА ! ТАКА СЕ ПРЕСКАЧА С КРАКАТА И ДВАТА ! КОГАТО ПАРИТЕ СА ТИ ПРЕВЗЕЛИ ГЛАВАТА !
75
В МИНАЛОТО ТЪМНО КРАДЕШЕ БЕЗПРИСТРАСТНО ! ПРЕСКАЧАШЕ БЕЗ ЧУВСТВА ТУ В ЛЯВО , ТУ В ДЯСНО ! ДО МЕН СЕ ДОКОПА. ,, ВЕЛИКА ЕЗДАЧКА " ! НА БУЗЛУДЖА МЕ ВОДИ /2017/ ! ЕГАТИ И ЗАКАЧКА ! В БЪДЕЩЕТО ТЪМНО ТЯ ГЛЕДАШЕ ЯСНО ! ЩЕ ПРАВИ , ЩЕ СТРУВА - ЩЕ МЕ ЛЮБИ СТРАСТНО ? НА КРАЯ СЕ ОКАЗА , ЧЕ ,, ЕЗДАЧКА " ДРУГА ! КАТУРНА ПРЕСТОЛА НА КАКА НИ КУРА ! СЕГА СЪМ С ЕДНАТА - БЕЗСПОРНА. ,, ЕЗДАЧКА " ! А КАКА ВИ КУРИ БЛИЖЕ РАНИ И ПЛАЧКА ! СОРИ,КУРИ ! СОРИ,КУРИ ! В _ _ _ _ _ ЗНАЕ КАК ДА ТУРИ ! ПРАВИ ГО ПЕРФЕКТНО ПО ДВА ПЪТИ НА ДЕН !
76
Използва ви Корнелия.Използва мирогледа и идеалите Ви. Вие сте мъже на честта, готови да служите и днес на Родината! А тя и кликата около нея, разформираха БГ Армия. Влизала в реални бойни действия само насън. Сигурно е търгувала и с бойна техника за скраб. Приватизаторка.
77
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
78
ПИК - Това е еденица мярка за кретенизъм
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 4676
архив

– Вие какъв сте на госпожата? – Любовник от първия брак.

няма нови новини
Днес: 217
hot
най-четени новини в момента
сега
3712
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Станишев съсипа Корнелия Нинова: БСП опитва да копира ГЕРБ, но избирателите показват, че предпочитат оригинала (ОБНОВЕНА)
x
СЕНЗАЦИЯ: Смъртоносният вирус Зика унищожава и ракови клетки
x