ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV: Краят на Киро, Асен и Лена (ВИДЕО)

Акценти

ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV: Краят на Киро, Асен и Лена (ВИДЕО)

530866
на 15.05.2024
ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV: Краят на Киро, Асен и Лена (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Собственикът на ПИК Недялко Недялков, водещата Соня Колтуклиева и главният редактор на ПИК Асен Рашков коментират събитията около предизборната кампания и предстоящите избори 2 в 1.

препоръчано

Защо идва краят на ППДБ?

Какви са възможните коалиции след изборите?

Кирил Петков и Асен Василев напълно заслужават съдбата си, те малоумно артикулират ситуацията, в която срещу тях се е надигнала лавина. Простащината срещу Соня Колтуклиева е показателна. А те трябва да те носят на ръце като богиня, тъй като ти им обръщаш внимание. Заради усилието, което си положила да симулираш, че те са важни. Но те не са никак важни, коментира Недялко Недялко, обръщайки се към водещата в студиото Соня Колтуклиева.

Петков ми благодари, че съм отишла да отразя събитието им, отбеляза Колтуклиева, която бе изритана в крака от симпатизанти на ПП в стремежа си да зададе въпрос на Лена Бориславова по време на предизборно събитие на партията.

Агресията срещу теб граничи със самоубийство, като оставим настрана, че това е груба хулиганска проява. Врагът обаче не е Недялко, а се казва Иво Прокопиев, техния олигарх, както и Христо Иванов. Те ще се разцепят и Кирил ще гледа като Тодор Живков на пленума, отбеляза Недялков.

Той е загубил връзка с главния мозък, единственото, което го крепи, мъжестовото за пред гаджето му, перченето му, допълни той.

ПП нямат никакви хора по площадите по време на кампанията, изтъкна Асен Рашков, главен редактор на ПИК.

Ако Кирил е пич ще се обади и ще се извини, ще каже: съжалявам, обърна се към Колтуклиева собственикът на ПИК Недялко Недялков.

Виенското колело се върти и изтърсва хората, когато са долу, те после звънят и казват: ама нас никой не ни отразяват. Ще опрат до нас и ще търсят от нас подкрепа, заяви водещата.

Като част от продължаващата инерция, Борисов заяви, че няма как да има друга коалиция, освен тази, която беше досега. Той и Христо Иванов се радват от провалите на ортаците си, смята Недялков.

Четвъртото място на ПП ще им подейства като отрезвител и след всеки провал започват разломните процеси, посочи той.

Христо Иванов не защити под никаква форма Кирил Петков по скандала с Корал. Накрая Киро ще остане с Лена и Миро Баджото, прогнозира собственикът на ПИК.

Според мен е много лесна прогнозата ни далеч преди вота, почти месец. Чака ни сглобка 2.0 без Кирил Петков и Асен Василев - ГЕРБ, ДПС и остатъци от ППДБ. Те ще управляват докато в Америка няма някаква промяна. Догодина напролет може да има нов вот, като това парадоксално може да даде някакъв шанс на Петков да се позиционира като автентична опозиция, смята той.

Сглобката 2.0 и фактът, че Киро излиза от играта мен не ме радва, защото победата ще е победа на силите на войната и това не е никак радващо. Това трябва да е вертикалът, който се чертае. Има партии на войната и партии на мира. Това трябвва да мисли всеки човек. Въпреки че темата за войната е приглушена в момента, веднага след вота ще се говори само за Украйна и че трябва да има евроатлантическо правителство. Есента нещата ще ескалират в навечерието на изборите в САЩ, анализира ситуацията Недялков.

Не виждам друг изход от войната освен загуба на Украйна, зависи как ще се артикулира това, заяви още той.

Войната може да мине и през България, за съжаление, смята собственикът на ПИК.

Може и да няма редовно правителство и служебното правителство може да изпълнява функциите на редовно, каза Асен Рашков. 

Това беше възможно, докато Главчев не се дискредитира като секретарка на Борисов, смятам, че ще се направи едно редовно, временно правителство, смята Недялков.

ГЕРБ ще спечели с голяма разлика от втория на изборите. Второто място ще е оспорвано. ДПС ще се справи и ще направи новият председател едно показно. Смятам, че ИТН ще влезе също в НС. ПП ще останат четвърти, посочи той.

Ваня Григорова е фаворизирана от Борисов, но аз се съмнявам, че ще влезе, защото тя разочарова почитателите си, като не положи усилия да защити паметника на съветската армия, а показа, че е тип конформист, готова да влиза в различни комбинации. А Мая Манолова не й е добавена стойност. Разслоението вляво и вдясно е атестация за егоцентризма на политиците, обобщи Недялков.

Вдясно също има разслоение, вместо тези хора да се съберат в десен блок, припомни той.

 Очаквам абсолютно фиаско на малките формации, те се борят за субсидии, отсече собственикът на Агенция ПИК.

Той попита какво стана с идеите за референдуми на Слави за 120 депутати, за мажоритарни избори, за субсидиите на партиите.

Вътре в партиите е по-страшно, отколкото между партиите, смята Колтуклиева.

Резултатът ще е скандално ниска за Европа избирателна активност. 30-35 на сто от хората надали ще излязат. Тази каста ще се възпроизведе отново с ниска легитимност и с гласовете само на 30%, обобщи Недялков.

Бизнесът е уплашен от склонността на сглобката да репресира. Има страх от сглобката в лицето на Борисов и Пеевски. Хората се плашат, хора с огромен бизнес се притесняват, че могат да бъдат занулени с показни акции за няколко часа. Тези хора кротуват и мисля, че са развързали широко кесиите си за сглобката, отсече Недялков.

Смятам, че нещо радикално трябва да се случи, за да се вдигнат хората, а вече скача токът, прогнозите не са добри, скача водата, но ресторантите са пълни, заяви Асен Рашков.

На този етап прогнозите са, че всичко ще продължи по старому. Ние дори виждаме повторение на предизборната кампания от миналите избори. Борисов говори из страната срещу ПП, те говорят срещу него и накрая се събраха, смята той.

Румен Радев е човекът, който продуцира ПП. Излезе с юмрука, този човек не се учи от грешките си, но как ще му повярват хората при всичко това, възмути се Недялков.

Размениха си реплики с Пеевски, колкото взаимно да се укрепят, дисциплинираха се взаимно, отсече той.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК