Икономиката, глупако, помогна на Борисов да спечели

НАЙ-ВАЖНОТО

Икономиката, глупако, помогна на Борисов да спечели

106449
на 02.12.2020
Икономиката, глупако, помогна на Борисов да спечели

Икономиката, глупако!

препоръчано

Очертава се, че ГЕРБ ще спечели и следващите избори.

Шест месеца протести и стиснатият юмрук на един президент не можаха да съборят правителството.

Нито компроматите от шкафчето.

Сантиментални претенции, заявени от личности с доказано нисък морал, партийни опортюнисти и реваншисти. Разпознаваеми с дълголетната си непригодност да правят нормална политика. Всичките - отритнати партньори и доскорошни пажове на Борисов. 

Няма да стане, защото активната средна класа в големите градове живее сносно. Не идеално, но сносно. Има висока покупателна способност. Консумира непрестанно. Пътува. Усвоява нови територии. Нивата на безработицата са ниски, износът е рекордно висок, банковата система е стабилна, а данъците са щадящи – за разлика от големите европейски държави. Световните агенции повишават нивата на кредитния рейтинг на държавата. МВФ казва, че икономиката ни ще се възстанови бързо след кризата.

свързани новини

Това си проличава и насред извънредните мерки, когато онлайнът и черните петъци бележат невиждани мащаби. Моловете са препълнени, куриерите хвърчат, заведенията се задъхват да доставят храна по домовете.

Българинът си сваля правителството, когато изгладнее. 

Примери – Луканов, Виденов, Орешарски.

Тоест, когато дойдат червените.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това