ИНТРИГА: Биляна Дол изловила Божинката на калъп с известна манекенка - футболистът страдал от маниакален секс безпорядък

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ИНТРИГА: Биляна Дол изловила Божинката на калъп с известна манекенка - футболистът страдал от маниакален секс безпорядък

38620
на 11.07.2019
ИНТРИГА: Биляна Дол изловила Божинката на калъп с известна манекенка - футболистът страдал от маниакален секс безпорядък
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Валери Божинов е болен от мъжки вид нимфомания! Състоянието, което при силния пол се нарича "сексохолизъм", представлява маниакален безпорядък от сексуални връзки, най-често само за една вечер. Това е версията на Биляна Дол за раздялата й с футболиста, която преди дни съобщи, че с връзката им е свършено.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

В дълъг пост в "Инстаграм" тя намекна, че нагонът на Божинката е довел до решението й да прекрати отношенията им. Говори се, че конкретния повод е изневяра на футболиста с манекенка. Биляна получила безспорни доказателства за прегрешението му, а пипнатия едва ли не на калъп Божинов си признал, твърди седмичник.

Обещанията му, че това няма да се повтори, не трогнали сръбкинята и тя си събрала багажа. Публична тайна е, че по време на връзката им Биляна нерядко го е подозирала и дори уличавала в секс с "малки котета". Така Божинов наричаше удоволствията за по една или няколко вечери, които си водеше от София, докато играеше за "Партизан" (Белград).

Считаше се, че би трябвало да е престаналс тези забежки, след като в живота му се появи поредната голяма любов - Биляна. Сръбкинята е бивша съпруга на германския футболен национал Томас Дол, но е много запазена, поддържа се и въобще не й личи, че е с над десет години по-голяма от Валери.

Изданието пише още, че самият Валери Божинов не очаквал сръбкинята да му бие шута. Както ПИК вече писа, близки на футболиста обаче твърдят друго. Според тях инициатор на раздялата е бил самият той, след като вече трудно издържал обсебването на сръбкинята. Тя не го оставяла да диша и му била сянка 24 часа в денонощието.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК