Вход
София
Времето в София -2 o C

Йорданка Христова откри плажния сезон

Йорданка Христова откри плажния сезон

на 11.07.2020
169562
0
Йорданка Христова откри плажния сезон
Автор: "Ретро"
11.07.2020
0
169562

Естрадната звезда Йорданка Христова първа в гилдията откри летния сезон. Вече повече от седмица Данчето се намира в любимото си Царево, където стопанисва китна вила от 20 години.

Още с покачването на температурите певицата решила да се качи на колата си и да забегне от София.

Все още не знаела за колко време ще ѝ се удаде възможност да остане край морския бряг, но ако всичко вървяло по план, щяла да се пече в Царево чак до края на лятото. „Най-много да пътувам за концерти, но от година насам и тях съм разредила. Почивам си активно“, споделя грандамата на родната естрада. Разбира се, както всеки сезон, и този не направил изключение и Йорданка хвърлила солидна сума, за да направи козметичен ремонт на вилата си, да покрие щетите, които зимната влага нанася ежегодно, и да вкара нови цветни видове в градината си – нейната голяма слабост. Този път обаче случила на читави майстори, след като преди години пишман такива я завлякоха с 15 хиляди лева за ремонт на покрива ѝ, а не свършиха никаква работа.

Въпреки че живее на няколко минути от плажа, певицата предпочита да играе йога и да събира тен зад високите огради на двора си, за да има уединение. Вечер обичала да се разхожда из старата част на града – Василико, а вече имала няколко „резервации“ от нейни приятели, които дали заявка да я посетят и да се поглезят с безплатна почивка край морето.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 17335
архив

Пиян обикаля около цилиндрична колона за обяви на улицата и крещи:
- Помощ! Помощ!
Приближил се полицай и попитал:
- Какво има?
- Зазидаха ме! - отвърнал пияният.

x
СУПЕР ТАКТИКА: Валери Симеонов буди дремещите в парламента за бюджета с цветисти забележки (ОБНОВЕНА)
x
Сигурни признаци, че партньорът ви си мисли за друга
x