Какво се случва с Левски? Сираков отговаря на ключови въпроси скоро...

Футбол

Какво се случва с Левски? Сираков отговаря на ключови въпроси скоро...

8126
на 08.06.2021
Какво се случва с Левски? Сираков отговаря на ключови въпроси скоро...
Автор:   ПИК

Дискутираната за близките дни евентуална пресконференция, на която се твърди, че трябва да присъстват Наско Сираков и Джо Диксън може да се превърне в брифинг само на Сираков, гласи информация на "Мач Телеграф". Подобен брифинг се очаква скоро. Именно Наско Сираков анонсира, че ще даде пресконференция.

препоръчано

Твърди се, че Диксън по принцип предпочита да не се шуми много около него и може да не пожелае да даде пресконференция, особено ако в близките дни няма сделка за "синия" клуб.

Както е известно, британецът Джо Диксън е сочен като много вероятен следващ мажоритарен собственик на гранда Левски.

Очаква се Сираков да отговаря на ключови въпроси за бъдещето на футболния Левски, съвсем скоро. Но не е ясно дали Диксън също ще говори по "синята" тема, в близките дни. 

Сподели:
Бомба x
Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 186
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това