КАКВО СЕ СЛУЧВА? УДАРЕН АНАЛИЗ: Доган цели да остави Пеевски сам - не е случайно, че Данчо Цонев е пощаден. С Пеевски са пленените медии. 5 партии, без купените от "Величие", се обявиха срещу Пеевски. Но кръвта...

ТЕМА

КАКВО СЕ СЛУЧВА? УДАРЕН АНАЛИЗ: Доган цели да остави Пеевски сам - не е случайно, че Данчо Цонев е пощаден. С Пеевски са пленените медии. 5 партии, без купените от "Величие", се обявиха срещу Пеевски. Но кръвта...

341172
на 10.07.2024
КАКВО СЕ СЛУЧВА? УДАРЕН АНАЛИЗ: Доган цели да остави Пеевски сам - не е случайно, че Данчо Цонев е пощаден. С Пеевски са пленените медии. 5 партии, без купените от Величие, се обявиха срещу Пеевски. Но кръвта...

Последвайте ни в Google News Showcase

Данчо Цонев е пощаден. Ерджан Ебатин също. Много знакови фигури са пощадени.

Ахмед Доган иска само 6 оставки. Дава шанс на още 24 -ма българи, роми и турци да избират. Ахмед Доган цели да остави Делян Пеевски сам. Делян Пеевски цели да запази хората около себе си. Може да стане окопна война, а може да се реши и с атомна бомба.

Да се има предвид, че Доган не разполага с финансов и медиен ресурс и отдавна не е занимавал никого в държавата със себе си и с лични въпроси. Не е налагал преса и цензура в медиите. Медиите са овладени и пленени и ще застанат на другата страна, като в комунизма.

Войната в ДПС е факт и ще се реши не от медиите, а от дълбините на държавата и от нашите събратя - българските турци. Кръвта вода не става.

Ахмед Доган е български патриот, а не прост “евроатлантик”. Защо позволи ДПС за нула време да загуби своята самоличност като партия на баланса и центъра в българската политика срещу десетина безсмислени депутати отгоре?

Днес пет партии в българския парламент, без купените от "Величие", се обявиха срещу ДПС и Пеевски. Включително и ГЕРБ. Държавата е в опасност. Дано службите и прокуратурата да са на висотата на историческия момент и не се подават на евтини номера с користни цели. Радев стана отново ключов фактор.

Николай Бареков

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК