Камелия: Това, че Новак Джокович запя моя песен, ме направи щастлива

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Камелия: Това, че Новак Джокович запя моя песен, ме направи щастлива

14339
на 18.01.2020
Камелия: Това, че Новак Джокович запя моя песен, ме направи щастлива
Автор:   ПИК

Емблематичната песен на певицата Камелия "Луда по тебе" прозвуча чак в Австралия и бе изпята от не кой да е - а от топтенисиста Новак Джокович и сръбския национален отбор по тенис. Тя, от своя страна, поздрави момчетата с пост в "Инстаграм" и каза, че този момент я е направил щастлива, съобщкава БТВ.

препоръчано

Оригиналът на песента е на сръбската певица Лепа Брена. По това време в България фолк певиците ни често правят кавъри на гръцки и сръбски песни, а Камелия избира именно "Луда по тебе". И до ден-днешен Камелия е сигурна, че това е съдба. А песента нарича "най-голямата класика в поп-фолка".

"Имайки предвид, че песента стана хит миналата година, когато тя беше във филма "Южен вятър" това ме зарадва още повече, защото спортист като него в този за него важен победоносен момент да запее на български, да запее за нас, българите - ами, зарадва ме това, направи ме щастлива.", казва Камелия.

А имало ли е коментар от Ноле след нейната публикация в "Инстаграм"?

"Аз не съм чакала отговор. Аз ги поздравих, защото е хубаво да бъдат поздравявани победители. Поздравявала съм и Кобрата, поздравявам хора, които умеят да печелят, да побеждават. Не чакам отговор, не чакам да се случат чудеса, нито да се срещна с него, но пък това, че запя моя песен ме направи щастлива.", отговаря тя.

"Тази песен беше в албум на Лепа Брена, тя е кавър версия на нейна песен "Луда за тобом" -. разказва Камелия. -  Когато през далечната 1996 г. бях все още в Швейцария, излезе този албум, пълен с хитове, там беше и "Ти си мой грех" и много колеги направиха почти всички песни като кавър версии. "Луда по тебе" никой не го докосна в този момент, а пък на мен още в Швейцария ми стана любима, ние се влюбихме една в друга, явно си ме е чакала. Пожелах си да си я направя, тя влезе като последна песен в албума "Златна рибка" и наистина това ми стана златен албум. Остана най-големия ми хит до скоро, сега вече е "Името ти". Но "Луда по тебе" като че ли наистина има собствен живот и аз се радвам, че дори и спортист като Джокович можеше да направи друг избор - версията на Лепа Брена, но тази песен заразява и се радвам, че излезе извън границите на България и я запяха на български".

Сподели:
Бомба x
Срещнали ли сте сродната си душа в секса – тези знаци ще ви покажат Срещнали ли сте сродната си душа в секса – тези знаци ще ви покажат
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Пламен Николов представя кабинета на ИТН официално - остава министърът по ромските въпроси. Тошко Йорданов: Петър Илиев ще осъди всеки, който го нарече плагиат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Пламен Николов представя кабинета на ИТН официално - остава министърът по ромските въпроси. Тошко Йорданов: Петър Илиев ще осъди всеки, който го нарече плагиат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 294
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това