Католици възмутени от изборите на Великден: Това ли роди целият този напън на Радев?!

Акценти

Католици възмутени от изборите на Великден: Това ли роди целият този напън на Радев?!

78735
на 14.01.2021
Католици възмутени от изборите на Великден: Това ли роди целият този напън на Радев?!
Автор:   ПИК

Депутатът Младен Шишков остро възрази срещу датата 4 април, посочена от президента за изборите. Народният представител от ГЕРБ е католик и е възмутен от решението да се гласува именно на католическия Великден – един от най-светлите празници в целия католически свят.

препоръчано

„Току-що Радев изключи католическата общност от изборите. Страхотно! Това ли роди целият този напън с т. нар. „консултации”, възмути се Шишков.

„Окончателно лъсна квазизагрижеността на Радев за българите в чужбина. Всичко е било един голям фарс. Не, че не го знаехме предварително. Да насрочиш дата за изборите, когато цяла Западна Европа ще празнува най-светлия християнски празник, е не просто тройно отричане на всичко казано преди това, а политическо харакири. Пределно ясна стана за всички тази загриженост. А за 50-60 хиляди католици в България и дума няма да отварям. Ние сме свикнали да бъдем пренебрегвани от БКП. И това другаря Радев го знае отлично. Считам, че датата не е грешка - напротив, добре обмислен ход“, коментира още той.

Под публикацията се включват и други възмутени от посочената дата. Хората недоволстват за нечестното отношение към католическата общност и липсата на уважение към религията в Президентството.

Сподели:
Бомба x
Какво искат жените в леглото Какво искат жените в леглото
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО)
ново
Днес: 30
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това