Кирил Петков с белезници на делото срещу Борисов?!

КОМЕНТАРИ

Кирил Петков с белезници на делото срещу Борисов?!

183793
на 15.11.2022
Кирил Петков с белезници на делото срещу Борисов?!

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Разходих се до съда напразно днес.

препоръчано

Храбрецът Кирил Петков, който съди Борисов, не се яви да защити претенцията си лично.

Скри се зад един от адвокатите на протестърската общност.

Исках да го попитам нещо много просто - що за наглост да съди Борисов за "посредниците в газа", след като в прокуратурата вече се води наказателно дело за същите тези посредници и за комисионните, които Петков и Василев са прибирали от тях.

Адвокатът на Борисов - Менко Менков, официално потвърди и това, за което пиша от дни: няма иск за половин милион, има частичен иск за 10 000 лв., върху който е платена държавна такса от 12 лв. Поредната мистификация на този хроничен лъжец.

свързани новини

Добрата практика по частни наказателни дела изисква ищецът да идва физически на делата. Заедно с адвокат, разбира се.

Е, храбрецът се ската, очевидно няма да се появи и на следващите съдебни заседания. Или пък може да се появи с...белезници?

На фона на всичко това е напълно необяснимо и изнервящо, че самият Борисов все още не е завел дело срещу Кирил Петков за незаконния си арест. И не е предявил жалби в Европа, както се бе заканил отдавна.
Човекът, който трябва да отговаря пред съда, е в ролята на обвинител?! Какво по-брутално изнасилване на правото.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! "Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 118
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК