Кичка Бодурова изригна заради Лили Иванова: Пренебрегват ме, защото не бях жена на комунистически принц!

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Кичка Бодурова изригна заради Лили Иванова: Пренебрегват ме, защото не бях жена на комунистически принц!

220417
на 07.11.2018
Кичка Бодурова изригна заради Лили Иванова: Пренебрегват ме, защото не бях жена на комунистически принц!
Автор:   ПИК

Кичка Бодурова хвърли бомба в социалните мрежи със скандалните си признания, че е обидена на българската публика. Певицата била провокирана да излее гнева си от писмо на своя почитателка, която я запитала кога ще изнесе концерт в НДК, както направи наскоро колежката й Лили Иванова.

препоръчано

Ето какво написа Кичка в официалния си профил във Фейсбук:

„Скъпи мои, благодаря ви от цялото си сърце за годините заедно, за прекрасните клипове които създавате, за обичта ви. Напоследък получих доста писма, с които ме молите да направя концерт в НДК. Последното прочетох вчера и ще го споделя с вас. За мен един такъв концерт е не само да подредиш песни и просто да ги изпееш. Аз обичам концертите ми да имат тема, да изглеждат винаги различно. И за мен е много трудно от толкова далеч да намеря спонсори, да поддържам екип, които да помагат. Идвайки от Америка, отношението е по- различно, негативно, бих казала злонамерено. И от страна на тези, които могат да спонсорират, и от страна на медиите. Концертите, които направих в НДК през последните години не бяха отразени от медиите, бяха игнорирани - пък може би това заслужавам?

Но ми беше толкова обидно. Затова не искам да правя повече концерти там. За мен се пише само колко брака имам или безброй други измислици. А за тези, които не са се развеждали, но са имали доста "скрити" истории - те са "достойните" . Или тези, които бяха женени за комунистически принцове и успяха много по- лесно. А аз, защото отказах да съм с един такъв не видях бял свят доста години. В България всичко е "мижи да те лажем". Като започнеш от политиката и преминеш през изкуството. Някъде някога прочели ли сте как е минал мой концерт??? Сърцето ми спираше при 40 градуса температура и с нарушена щитовидна дейност. Как боса изкарвах половината концерти , защото нямах сили да стоя на краката си в препълнените летни театри- никъде дума.... Но вие бяхте пред мен и аз бях щастлива да усещам вашата любов.

Скъпа Иваничка, благодаря ти за топлите думи и обичта . 
Радвам си ,че си била на концерта на Лили! Тя е уникална и ще бъде такава завинаги. Учудвам се само как е издържала 3 поредни концерта- аз миналата година имах 2 поредни в Бургас и Варна и едва ми стигнаха силите. Но тя знае как да го направи. А доколкото за моят концерт във НДК.... няма да е скоро. Боли ме, обидена съм затова, че за едни медиите са приятели, за други врагове.

За едни може безплатни билбордове, за други не. И мисля,че е нормално, идвайки от толкова далеч да ми се иска трудът ми да бъде забелязан. Боли ме за несправедливостта генерално, която цари, за безверието на хората, за страха, който липсва, когато правиш грях, за тази наша прекрасна България, която заслужаваше повече. Но за моя радост аз имам и други интереси и приоритети - семейството ми, детето ми, ако мога на някого да бъда полезна (без да обяснявам с какво се занимавам сега)- това ме прави много щастлива. Много, много ми липсва България, всички вие и любовта, с която ме дарявате. Ти си една от тези, която усеща душевността ми- разбирам го от твоите постове. Благодаря ти! Твоето писмо нека бъде повод да благодаря на всички, които помагат моите песни да продължават да се слушат!“.

 

Сподели:
Бомба x
Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 174
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това