Клубът на лигльовците в ЕС и НАТО развърза ръцете на Путин. А лъжите им потопиха Украйна в кръв и огън

ТЕМА

Клубът на лигльовците в ЕС и НАТО развърза ръцете на Путин. А лъжите им потопиха Украйна в кръв и огън

217637
на 28.02.2022
Клубът на лигльовците в ЕС и НАТО развърза ръцете на Путин. А лъжите им потопиха Украйна в кръв и огън
Автор:   Ива Николова

Последвайте ни в Google News Showcase

Войната е мерзост!

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Но още по-голяма мерзост е да говориш за войната без базови познания.

Ето какво ми изпрати един дълбоко уважаван професор - Тодор Кантарджиев: "Трупаното две години познание по виросология и имунология рязко отстъпи място на всеобщата експертиза по геополитика и военно дело!". Заключението не се нуждае от обяснение поради убийствената му яснота.

А покрай мътилката, която се лее за промиване на мозъците, пропускаме най-важното. Отговорът на изконния руски въпрос "Кто виноват?". Не само за войната в Украйна. А изобщо за зловещите лайна, в които е натикано клетото ни човечество.

Чувам либерално-джендърски грач: "Путин е виновен!". Да, Путин води войната в Украйна. Путин реализира доктрината на Петър Първи и затова води войната. А Петър Първи не е чел нито Маркс, нито Ленин, нито Сталин. И за Хитлер не е чувал.

Той реализира идеята си за разширяването на Русия и стъпването й на вода. Кога? Когато лидерството в държавите е слабо? В каква посока? Там където лидерството на държавите е слабо. Което от самосебе си води до отговора на въпроса: Защо Путин нападна Украйна точно сега?

Защото в Европа няма лидери. И в САЩ няма лидер. Има някакви ерзаци на държавни глави и ръководители на световни организации. Някакви ментално, полово и често човешки неидентифицирани субекти. В техния случай за ценности дори не може да се говори. За каквито и да било. Камо ли за християнски.

Лидер на ЕС е някаква си компромисна Урсула фон дер Лайен. Майка на седем деца. Така ли? Че как една майка отглежда седем деца и прави кариера на политик и високопоставен чиновник? Никак: или - или. Между другото, семейството й живее в САЩ, а тя в Германия. И какъв лидер на ЕС е Урсула фон дер Лайен?

Лидер на Франция е онзи сладур, женен за баба си - Еманюел Макрон. Също станал президент на вълната на случайността. Кой управлява Германия след Ангела Меркел? Че кой беше? И управлява ли изобщо? А тези две държави са сърцевината на ЕС. В момента - пълна дупка. И действията на ЕС спрямо войната в Украйна са пълна дупка.

Дори начело на излязлата от ЕС Великобритания стои объркан бивш журналист - Борис Джонсън. Роден в САЩ, работил в Брюксел и станал евроскептик. Ако не беше толкова тъжно, можеше да се смята за веселата част на политиката.

А кой е начело на САЩ? Казва се Джо Байдън. Само че то знае ли всичко това? Знае ли как спечелиха президентските избори комунистите в САЩ? Ако трябва да сме точни - бетер комунистите. Не е известно дали това го знае. Но непременно трябва да му обяснят, че САЩ е в сърцевината на НАТО.

На този фон дори е смешно да припомняме кои са лидерите на България в момента - Румен Радев и Кирил Петков. Случайници е най-мекото, което може да се каже за тях. Неадекватници е по-близо до истината. Но самата истина е толкова горчива и страшна, че точната дума дори убягва. Особено след констатацията на Петков: "Русия не е една кой знае колко голяма държава. Това е една държава, която има само газ, петрол и оръжия. Русия е една бензиностанция с ракети". Обаче хората с бели престилки нехаят.

И на такъв просто няма как да му обясниш, че на една държава, която "има само газ, петрол и оръжия", не й трябва да бъде голяма. А пък Русия е и голяма. Погледни картата, сладък, и не се излагай като кифладжия без кифли.

А кой управлява нападната Украйна? Шоуменът и комик Володимир Зеленски. Изникнал от нищото начело на държавата, понеже подкрепял т.н. Евромайдан. Също като наш Киро. Но толкова богат, че дори наш Слави Трифонов, с когото го сравняват заради шоу амплоато му, може да му завиди.

Тоест лидери няма. Всичките до един - панаирджии.

Преди дни бившият лидер на нашата държава - Бойко Борисов, каза, че ако Меркел още бе канцлер, тя нямаше да допусне това. Защото щеше да има дипломатически ходове, совалки, разговори, срещи... А не сладурчето Макрон да седи на 6 метра от Путин и да му каканиже дявол знае какво.

Само че лидери няма и според доктрината на Петър Първи това е точният момент Путин да я реализира.

А всички тия панаирджии не са просто смешни и жалки. Те са вредни за човечеството. Защото те години наред лъгаха Украйна. Лъгаха я, че ще я защитават. Лъгаха я, че ще й помагат. Лъгаха я, че ще я приемат в клуба си. Оказа се - в клуба на лигльовците.

Само че засега на Украйна помогна само Качински и Полша, когото в клуба на лигльовците не харесват. Както не харесват и Орбан в Унгария, защото той пък не харесва техния клуб на лигльовците.

Явно и Путин е видял, че това не е нищо друго, освен клуб на лигльовци. И затова действа. По неговата си доктрина.

Тъжното е, че от лигавщините на тази лидери умират хора. И точно затова войната е мерзост. Дано този врял, огнен кървав душ стресне човечеството, за да разкара безпомощните сбъркани лигльовци и да посочи лидерите си.

И тъй като ситуацията е силно порусначена, стигаме и до втория изконен руски въпрос: "Что делат?". Възможността е само една. Лидери са нужни сега. На живот и смърт е важно да ги намерим.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Лют дебат в парламента за Ф-16. Подписали ли са робите, за да ги защитават господарите от САЩ Лют дебат в парламента за Ф-16. Подписали ли са робите, за да ги защитават господарите от САЩ
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК