Красимир Богданов от ВМРО призна: ГЕРБ и „Обединени патриоти“ паднаха в капана на ДПС

Политика

Красимир Богданов от ВМРО призна: ГЕРБ и „Обединени патриоти“ паднаха в капана на ДПС

20429
на 15.02.2019
Красимир Богданов от ВМРО призна: ГЕРБ и „Обединени патриоти“ паднаха в капана на ДПС
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Красимир Богданов, депутат от ВМРО, коментира в предаването „Плюс – минус“ по Нова телевизия промените в Изборния кодекс и как те разделиха партньорите от управлявашата коалиция. Според него ГЕРБ и колегите им от „Обединени патриоти“ са попаднали в капана на ДПС и затова те сега искат съдействие от президента Румен Радев и той да наложи вето на този закон.

За Богданов отпадане на преференциите е връщане назад с години. „Сега отново партийни послушковци ще влизат в парламентите, а в партийните централи ще се гласят листите“, каза той.

Богданов обясни как ДПС е стигнала до тази победа – отпадане на преференциалния вот. По думите му това е станало чрез предлагането на много по-скандални искания, за които е било ясно, че няма да бъдат приети. Сред тях са увеличаване на секциите в Турция и възможност за агитация на майчин език.

Красимир Богданов обаче заяви, че случващото се с Изборния кодекс не е причина ВМРО да напуснат управляващата коалиция.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лорер за служебния кабинет: Кавги между ГЕРБ и ГЕРБ (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лорер за служебния кабинет: Кавги между ГЕРБ и ГЕРБ (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК