Кървавата Кристина отрече да е убила децата си, свекър и я насилвал

Темида

Кървавата Кристина отрече да е убила децата си, свекър и я насилвал

104547
на 21.11.2020
Кървавата Кристина отрече да е убила децата си, свекър и я насилвал
Автор:   ПИК

Адвокат на кървавата Кристина от Сандански отрече тя да е убила децата си! Това не помага засега и дамата остава зад решетките!

Благоевградският окръжен съд постанови най-тежката мярка “задържане под стража” на майката от Сандански, задържана за смъртта на двете й деца. Делото бе гледано днес от дежурния съдия Красимир Аршинков.

Със защитата на обвиняемата се зае служебен адвокат от София, съобщава струма.бг. Според адвокат Алексиев майката не е признала, че е извършила престъпното деяние, а само е изразила съжаление. Тя е разказала обаче, че е била сексуално насилвана от свекъра си.

В четвъртък около 17,30 часа горският служител Георги Трайков повикал полиция, защото жена му Кристина Дунчева заклала двете им деца – 5-годишното момченце Васил и 3-годишната му сестричка Ивон.

препоръчано

И двамата родители били отведени в местното РПУ, което е на метри от къщата им. При огледа са иззети два ножа и сатър.

Разпитите продължили до малките часове на нощта с участието и на психолози от МВР. Почти през цялото време Кристина не била адекватна, говорела несвързано. Имало момент, в който се опитвала да обясни, че по-голямото дете е нападнало по-малкото с ножа, а после се е наръгало само.

Накрая признала за ужасното престъпление и казала с поглед, забит в земята: “Искаха да ми вземат децата. Нека сега да ми ги вземат!”

Първоначалните заключения на специалистите са, че неотдавна жената е отключила психическо заболяване. То обаче е останало неизвестно и започнало да се развива, тъй като Кристина не е била освидетелствана. Тепърва психиатрите ще работят по такава задача, след като прокуратурата им възложи експертиза да преценят дали майката двоен убиец е била в състояние да съзнава какво извършва.

 

Сподели:
Бомба x
Кога се очакват магнитни бури у нас през март Кога се очакват магнитни бури у нас през март
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК тегли жребия за изборите на 4 април - ето коя партия с кой номер ще е (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК тегли жребия за изборите на 4 април - ето коя партия с кой номер ще е (НА ЖИВО)
ново
Днес: 246
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това