Вход
София
Времето в София 8 o C

Кървавата Кристина отрече да е убила децата си, свекър и я насилвал

Кървавата Кристина отрече да е убила децата си, свекър и я насилвал

на 21.11.2020
101766
0
Кървавата Кристина отрече да е убила децата си, свекър и я насилвал
Автор: ПИК
21.11.2020
0
101766

Адвокат на кървавата Кристина от Сандански отрече тя да е убила децата си! Това не помага засега и дамата остава зад решетките!

Благоевградският окръжен съд постанови най-тежката мярка “задържане под стража” на майката от Сандански, задържана за смъртта на двете й деца. Делото бе гледано днес от дежурния съдия Красимир Аршинков.

Със защитата на обвиняемата се зае служебен адвокат от София, съобщава струма.бг. Според адвокат Алексиев майката не е признала, че е извършила престъпното деяние, а само е изразила съжаление. Тя е разказала обаче, че е била сексуално насилвана от свекъра си.

В четвъртък около 17,30 часа горският служител Георги Трайков повикал полиция, защото жена му Кристина Дунчева заклала двете им деца – 5-годишното момченце Васил и 3-годишната му сестричка Ивон.

И двамата родители били отведени в местното РПУ, което е на метри от къщата им. При огледа са иззети два ножа и сатър.

Разпитите продължили до малките часове на нощта с участието и на психолози от МВР. Почти през цялото време Кристина не била адекватна, говорела несвързано. Имало момент, в който се опитвала да обясни, че по-голямото дете е нападнало по-малкото с ножа, а после се е наръгало само.

Накрая признала за ужасното престъпление и казала с поглед, забит в земята: “Искаха да ми вземат децата. Нека сега да ми ги вземат!”

Първоначалните заключения на специалистите са, че неотдавна жената е отключила психическо заболяване. То обаче е останало неизвестно и започнало да се развива, тъй като Кристина не е била освидетелствана. Тепърва психиатрите ще работят по такава задача, след като прокуратурата им възложи експертиза да преценят дали майката двоен убиец е била в състояние да съзнава какво извършва.

 

Сподели:
свързани новини
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 22726
архив

Двама си говорят:
- В неделя ще водя тъщата до битака.
- А колко ще и искаш?

x
САМО В ПИК TV: Изплува тайната и невъзможна любов на Мариан Вълев-Куката (ВИДЕО)
x
11-те правила за връзка тип „просто секс"
x