Вход
София
Времето в София 24 o C

КЪРВАВО ПИСМО: Камен Донев избухна срещу бездарните: Какво написахте? Кого зарадвахте? Кого разплакахте? Кого провокирахте? ПРИЯТНО ЖИВУРКАНЕ, НЕПРИЯТЕЛИ МОИ!!!

КЪРВАВО ПИСМО: Камен Донев избухна срещу бездарните: Какво написахте? Кого зарадвахте? Кого разплакахте? Кого провокирахте? ПРИЯТНО ЖИВУРКАНЕ, НЕПРИЯТЕЛИ МОИ!!!

на 27.03.2019
68056
27
КЪРВАВО ПИСМО: Камен Донев избухна срещу бездарните: Какво написахте? Кого зарадвахте? Кого разплакахте? Кого провокирахте? ПРИЯТНО ЖИВУРКАНЕ, НЕПРИЯТЕЛИ МОИ!!!
Автор: ПИК
27.03.2019
27
68056

Актьорът Камен Донев публикува отворено писмо до всички хора, хейтъри и критици, които не харесват творчеството му като цяло.

Камен Донев скочи срещу фалшив профил във Фейсбук

Камен Донев скочи срещу фалшив профил във Фейсбук

Камен Донев стана жертва на фалшив профил във Фейсбук,...

на 06.06.2018

В момента по кината върви първият му игрален филм като режисьор - "Уют", който вече предизвика полюсни коментари.

Публикуваме го без редакторска намеса:

"НЕПРИЯТЕЛИ МОИ

ОТВОРЕНО ПИСМО ОТ КАМЕН ДОНЕВ ДО ВСИЧКИ ОНИЯ, КОИТО СА ТУК, НО ГИ НЯМА.

През последните години се нагледах и наслушах, на какво ли не по мой адрес… Слава Богу живеем в относително свободна среда и всеки може да мисли, говори и пише, каквото му е на сърце. Но тук се появява един много интересен парадокс. А именно, че пишат и говорят ония, които най-малко могат, или изобщо не могат. А можещите просто градят и вървят напред.

Затова се обръщам към тези мъждукащи и запотени от обездвижване турбомаргинали. Мухлясали интелектуалци с разбити мечти за творческа кариера в театъра и киното. Хонорувани лелички и чичковци с треперещи сърчица покрай всяка заплата. Критици, разбирачи, специалисти, дипломирани и недипломирани изпаднали от борда дърдорковци, псевдодиректори на театри, авангардни режисьори, неразбрани актьорски гении и цялата плеяда попарени печурки на майка България, които си кютате на държавната хранилка, харчите парите на народа и го плюете, че не ви разбира. Я ми кажете, душички мили, през целия си мъждукащ животец:

НОВОДОМЕЦ: Камен Донев си купи апартамент на "Витошка" за над половин милион

НОВОДОМЕЦ: Камен Донев си купи апартамент на "Витошка" за над половин милион

Камен Донев купи апартамент на „Витошка“...

на 21.10.2018

Какво направихте? Какво измислихте? Какво написахте? Кого зарадвахте? Кого разплакахте? Кого провокирахте? Кого запленихте, развълнувахте, променихте и окрилихте??? Кого замислихте? Колко човека са ви прегърнали, ръкостиснали, заобичали? Колко пъти са ви чакали с цветя? Колко човека сте вдъхновили? Колко човека са си отделили от времето и парите, за да са с вас? Колко часа в живота си сте танцували, свирили и пяли? Колко страници сте научили наизуст. Колко сценична прах сте погълнали? Колко човека вярват във вас и ви чакат? Колко човека ви спират на улицата, за да ви прегърнат? Колко бебета са кръстени на вас? Колко пари извадихте от джоба си, рискувахте и създадохте нещо, каквото и да било? А??? КОЛКО???

Колко пъти се изиграха представленията ви? А колко народни пари се изхарчиха за тях? Парите на тези, които не влизат да ви гледат, защото не ставате за гледане. А вие, душици жални… Колко пъти плюхте на себе си, за да работите в жълтата преса? Доживот ще триете клавиатурите, ще пиете безплатно кафенце в пластмаса и ще се оглеждате от страх, да не ви надуят главите от бой? Вечер, като загасите лампата знаете много добре какво сте…

Вие сте нищо! И това е тъжната констатация за вашето съществуване. Едно голямо нищо. Една звучно или колебливо изригнала пръдня на житието, която ще позамирише и ще изчезне безследно. Вас ви е нямало, няма ви и няма да ви има, защото вас не ви боли. Не състрадавате, не мечтаете, не променяте, не копнеете, не давате, не помагате, не съпреживявате и не създавате. Вие сте машини за лайна. В буквалния и преносния смисъл на думата. Вие сте срама на това общество и някой ден децата ви ще навеждат глави, заради вас. Кой ще ви помогне? Кой ще ви погали? Кой ще ви изслуша? Кой ще ви подкрепи? Кой ще ви подаде ръка? КОЙ? НИКОЙ.

Всички вие, злобни, завистливи, ядосани, сломени духом, бездарни, дрънчащи анатомични парадокси. Всички вие трябва да знаете едно:

АЗ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ТВОРЯ, И ЩЕ ВИ НАПОМНЯМ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ, ЧЕ ВАС ВИ НЯМА.

P.S

Моят учител Крикор Азарян казваше: Майна, няма нищо по-страшно от организираната посредственост.

Така е. Прав сте, Професоре. Колко често се оказвате прав!

Тодор Колев казваше на такива, като вас: Оди дроби зеле!!!

Ицо Хазарта го изпя много добре: Браво, господине! Хубаво ли ти е? А дано ти мине!

ПРИЯТНО ЖИВУРКАНЕ, НЕПРИЯТЕЛИ МОИ!!!"

Сподели:
свързани новини
"Уют" - дебютният филм на Камен Донев, спечели публиката "Уют" - дебютният филм на Камен Донев, спечели публиката
Създаденият по три пиеси "Уют" на Камен Донев почти...
на 27.03.2019
Напиши коментар »
(27)
1
Aми твори си бе мой човек кой ти пречи. Kакво ти пука кой какво казал. Освен ако не очакваш всички да харесват...
2
така е човече,бездарници и маргинали колкото щеш в окаяната ни държавица,така че дерзаи!!!!!!!!!!!!!!
3
Не го харесвам. Дори не мога да му издържа интервютата. Стига ни Бай Ганьо от Ал. Константинов , защото е творчество, а Камен Донев прави халтура. Стига са ни показвали кривините и лошотиите български. Искаме култура,изисканост , творчество , ако не го можем поне да се развиваме и учим. Искаме нещо като европееца Марио Куркински , а не селтака-тарикат Камен Донев. Но Донев и той има нужда от големи и скъпи жилища и омагьосва простия и беден народ с евтини трикове.
4
Пич проблема ти е, че не си от крадлив БСПдирадски род. Ако беше крадлев БСПдирастин, щеше да си милионер като ИМПЕКСОВАТА БАРСАЛА, или ТАТАРКАТА МИЛИОНЧЕВА. Виж Ламбо пиши (З)богом, но е на върха на сладоледа, защото бая червени импексови курабии, са му близали сладоледа!!
5
Cмля ги... С кипящa нaслaда пpoчeтох нaписaното:)
6
По добре да замълчат всички, които се разпознаят ! Все някога, някой трябваше да го каже в прав текст. За съжаление е същото положение във всички области и затова няма развитие или то е посредствено! От киното и театъра до политиката.
7
Абсолютно прав. Все ни се иска да не ни показват кривичките и да не ни ги казват. А ние все повече се ........ ( конотативно ) и искаме да ни галят с перце. В музиката е същото ( класическата ) . Лежим на стари лаври. Нищо ново не създаваме. Децата на професорите станаха професори и лъсна грозната истина. Ни едните са знаели какво правят, ни другите имат потенциал да вършат нещо смислено. Ама претенции въз бог. НИЕ.. БУЛГАР. Европейска културна столица? Моля? Я пак.... че нещо дикцията я няма, а общата култура е обща халтура
8
Какъвто е твореца такава и творбата..С право хората критикуват.Създайте нещо запомнящо се то простотии лесно се пищат.
9
Оле майчице! И този халтураджия ли стана творец ?! Абе Донев, ти просто създаваш халтури. Понякога смешни, друг път не. Ама са си просто халтури! За какъв се помисли в един момент ?! С баща отявлен комунист, който през живота си не е изработил и една стотинка, само е друсал хора и ръченици, къде се навираш при интелектуалците ?!
10
Що се е трепал да напише тоя целия пасквил за да опише СЕБЕ СИ......Камен Донев е обикновен халтурчик.....,но е мноо гледан...кво да се прави ШАЙКАТА си пада по такива като Камен Донев.....
11
AЛООО СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА И НЕ СЕ ИЗЯВЯВАЙ КАТО МЕСИЯ КАМЕНЧО, АМИ АЗ НАПРИМЕР СМЯТАМ, ЧЕ ИЗОБЩО НЕ СИ ТАЛАНТЛИВ И ВСИЧКО КОЕТО ПРАВИШ Е ЕДНА БЕЗВКУСНА БЕЗДАРНА СИВА КАША И В НЕЯ НЯМА НИЩО ЗНАЧИМО. ВРЕМЕ Е ДА ТИ СЕ КАЖЕ И ДАНО ГО ПРОУМЕЕШ, А ТЕЗИ ДЕТО ПОДСКАЧАТ ОКОЛО ТЕБ В ЕКСТАЗ МНОГО ГИ Е СТРАХ ДЕТЕНЦЕТО ДА НЕ КАЖЕ -царят е гол - И ДА ЛЪСНЕ ,ЧЕ СА САМО ПАПАГАЛИ
12
Този халтурчиk за какво се мисли? Некадърник е като тези който оплюва.
13
Ето те е бан помако------------------------------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
14
Камен Донев е олицетворение на ЧАЛГАТА в българския театър и кино.....ама явно много си ВЕРВА......ЧАЛГАТА също има мноо фенове ма тва не означава,че е МУЗИКА
15
БРАВО! ПО-ТОЧНО НАДАЛИ МОЖЕШЕ ДА ГО НАПИШЕШ...ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОЩЕ МНОГО УСПЕХИ....
16
Камене никога не съм ти казвал да се правиш на театрален Азис и музикален Славун! Идиота не става по-малко идиот когато имитира други ИДИОТИ!
17
Браво пич, велик си!
18
Вярно е, че няма нищо по-страшно от организираната посредственост. Същатат морализаторства в момента и в обществения ни живот, подвизавайки се като задкулисие. Тя морализаторства, докато в същото време се шири в апартаменти от 340 квардрата или се радва на благинките от приватизацията. А всяка посредсттвеност си има и сподвижници - така заедно се справят с кадърните и успелите.
19
МНОГО СТЕ СИ ПОВЯРВАЛИ. ОСТАВЕТЕ ХОРАТА ДА ПРЕЦЕНЯТ ЗАСЛУГИТЕ ВИ. ВСЕКИ РАБОТЕЩ НЕЗАВИСИМО КАКВО, ЗАСЛУЖАВА АДМИРАЦИИ.
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Един посредствен некадърник който пише отворени писма за да рекламира тъпия си филм. Освен това обижда хората.
22
Но от друга страна, не виждам някой да се поставя като цербер и да съди кое е халтура и кое не е....в демокрацията всеки може да се пробва, а публиката ще покаже. Имаше мастити кинорежисьори в БГ и които сътвориха доста некадърни филми в последно време, при това с държавни субсидии....къде бяха тези така, загрижени за високата култура "ценители"?????
23
Цирозата. Вече сфикнахме да ни ги отнема. Збогува се със себе си и със "приятелите" си, които са подбрани единствуно по чащка, и които до един бездарни са направо, спрямо него, в това отнощение. Сега ще прочета статията ти да видя тоя пдрст в кой театър беще и какво е казъл.
24
Прочетах. Давал е пари на пдрсти, но вече не му пука защото не кръвосъсирва.
25
Изключително неприятен и некадърен тип.Хората му се хванаха на просташките сватби и той се помисли за Форд Копола.Филма му е смях,за слепи и глухи!Театър.
26
Г-Н Донев! Няма смисъл, не може да бъдете разбран...... Както и казвате в други интервюта, - майка ми и баща ми са ме възпитали..... Вие сте творец, благодаря на Бога, за Човек , като вас.
27
Беше госг на Дългуча, който му припяваше угодничево докато този критикуваше властта. При дългуча гостуват само" журналисти", бесепари, които имат неистова омраза към ГЕРБ-Бойко. Леле има един Бабикян-по-неприятна личност не съм виждал.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 14058
архив

Млад мъж крачи нервно напред-назад из родилния дом. По едно време излиза една медицинска сестра и му казва:

- Честито! Роди ви се момиченце!

- Слава богу, че е момиченце, да не се мъчи като мен…

няма нови новини
Днес: 90
hot
най-четени новини в момента
сега
2618
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Михаела Маринова разбива клишета - вижте как поп звездата тества любовта на футболист на ЦСКА с театър и симфоничен оркестър
x
ВНИМАНИЕ, ЖЕНИ: Ето как да свикнете след като любимият ви изостави
x