Лена Бориславова е Йорданка Михайлова с други средства, но все същото порно

КОМЕНТАРИ

Лена Бориславова е Йорданка Михайлова с други средства, но все същото порно

217996
на 04.08.2022
Лена Бориславова е Йорданка Михайлова с други средства, но все същото порно

Имаше една прелест Йорданка Михайлова, годеница на злополучния кандидат-кмет на София от ДБ Борислав Игнатов.

препоръчано

През септември 2019 г. в ПИК публикувахме нейни...хм, фриволни снимки. Помните, може би - един вибратор, два вибратора, отпред, отзад...

Снимките бяха качени в световен порносайт, Йорданка дори си имаше там собствен профил. Професионална история. После си измисли мелодраматичния сюжет, че някакво бивше гадже я изнудвало и то създало профила, едва ли не.

Стана невъобразим скандал, всичкото "градско дясно" скочи да брани сексзвездата, а най-шумни в защитните пледоарии бяха от ГЕРБ. И най-яростни в сатанизирането на ПИК.

Нали все ни броят - неясно защо, за "тяхната" медия, хаха.

Борисов скочи първи и нарече Йорданка "горкото момиче". Сакън да не го заподозрат, че е дал снимките на ПИК. Възмути се и Фандъкова. Кой ли от ГЕРБ не се възмути в жалък опит да се подмажат на ДБ. Надяваха се, че ще ги подкрепят на балотажа срещу Мая Манолова.

Медийният гуру на Борисов Георги Харизанов дори се подписа под декларация срещу ПИК, съчинена от Светлана Джамджиева (Клуб Зет). В декларацията се настояваше всички партии да се разграничат от нас, рекламодателите да оттеглят рекламите си и изобщо, ако може, да спрем да съществуваме.

Озлочестената Йорданка и нейният годеник заведоха дело за 1 милион лева.

Какво се случи после?

Съдът оправда ПИК по всички обвинения и отхвърли иска на Михайлова. Произнесе се, че сме действали в обществен интерес и че осветляването на интимните тайни на политиците и техните семейства е нормално и съотносимо към абсолютната свобода на словото.

"Медиите са призвани да разкриват истината за моралата на политиците, особено за тези, които претендират, че искат властта в името на високия морал", пише в постановлението на съдебния състав.

В същото време, въпреки цялото подмазване, ДБ отказа да подкрепи Фандъкова на балотажа и даде гласовете си на Мая Манолова.

Защо припомням всичко това?

Защото разпознавам огледална ситуация.

"Дясното" (всъщност идеално маскираното необолшевишко "ляво") е активирано по всички фронтове на медийния мейнстрийм пак да брани една жена, едно "клето момиче", жертва на "лошия" ПИК. Лена Бориславова, героинята от видеото с парапета.

А ГЕРБ сякаш отново е готов да бутне "аванс", да махне с ръка и допуска коалиране с Лена и нейната банда след изборите.

Този филм вече съм го гледал и знам развръзката. Прогресистите около Прокопиев ще излъжат Борисов за пореден път, защото смисълът от тяхното присъствие в политиката е да го извадят веднъж завинаги оттам. Тъжно е, защото май само той не го е разбрал. Колко арести още трябва да преживее?

Лена Бориславова е Йорданка Михайлова с други средства. Да речем, че Лена е надградената Йорданка, по-висока класа проституция, но става дума за все същата порнография.

Лена се чуди какво да измисли и в чуденето си дрънка за "жените с кариера, стигматизирани в един мъжки свят". Какво клише! 

Да си "жена с кариера", е едно. Да си "лека жена с кариера", съвсем друго. А Борисов обича да катастрофира в такива. Пример - Мата Хари. 

Изобщо не е зле българските политици да внимават с кого си лягат и дали това няма да доведе до тежки последици за социалния климат. 

Но как да внимават, като в това разпасано време няма партия, която да издига в култ традиционните семейни ценности и няма лидер, който да ги спазва...Когато семействата боледуват, боледува и държавата.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Три правила за горещ телефонен секс Три правила за горещ телефонен секс
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Властта бори водната криза в Своге със спешни мерки - пренасочват вода от Петрохан (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Властта бори водната криза в Своге със спешни мерки - пренасочват вода от Петрохан (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това