Ленчето се ожали - прокурори я преследвали, докато разхожда дъщеря си Деа! Набърка и ПИК в конспирациите си

Акценти

Ленчето се ожали - прокурори я преследвали, докато разхожда дъщеря си Деа! Набърка и ПИК в конспирациите си

109270
на 12.08.2024
Ленчето се ожали - прокурори я преследвали, докато разхожда дъщеря си Деа! Набърка и ПИК в конспирациите си
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лена Бориславова не може да насмогне да се оплаква от ПИК, задето си вършим работата.

препоръчано

Бившият началник на кабинета на Кирил Петков този пък забърка медията ни в конспирация около връчването на поканата й за разпит от Прокуратурата. 

Както единствено ПИК съобщи, в петък Бориславова бе призована в Софийска градска прокуратура.

Депутатката от "Продължаваме промяната" се възмути, че от държавното обвинение не са й потърсили на работното й място в Народното събрание, а я пресрещнали на улицата.

"Докато се разхождах с Деа в количката този вторник кола на прокуратурата специално ме пресрещна да ми връчи покана за разпит. Не че е тайна за някого къде работя и не можеше да се изчака да отида в Народното събрание.

В указания ден отидох на разпит в прокуратурата. Заканиха се да ме викат на още такива. Разбира се, вероятно ще информират надлежно ПИК преди мен. За да могат после да ме преследват от входа до вратата на колата. Както предния път. Доста е неприятно, но се оцелява, особено ако си с чувство за хумор в такива моменти", оплака се Бориславова в социалната мрежа.

И за да покаже колко онеправдана, намеси в конспирацията си и Румен Гайтански вълка в контекста на това, че размотават нея по разпити, вместо да го извикат на очна ставка за липсващите 150 милиона от ББР.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК