Лечителят на руските политици Юрий Батурин: Йодът спасява от високо кръвно само за 11 дни!

Съвети

Лечителят на руските политици Юрий Батурин: Йодът спасява от високо кръвно само за 11 дни!

34154
на 13.03.2021
Лечителят на руските политици Юрий Батурин: Йодът спасява от високо кръвно само за 11 дни!
Автор:   "Ретро"

Юрий Батурин е известен автор на собствена система за самолечение, психолог, натуропат и биоенерготерапевт. Той е написал и популярната не само в Русия, но и по целия свят „Енциклопедия за самоизцеление“. Сред руснаците е известен като лечителя на руския политически елит. С неговите природосъобразни рецепти е успял да спечели доверието на най-важните хора в Русия.

препоръчано

Един от най-прочутите му методи е този за лечение на високо кръвно налягане. Хипертонията отдавна е обявена за пандемия в световен мащаб, а хората, които страдат от нея, се множат ежедневно. Високото кръвно налягане е съпроводено от куп неприятни усещания: първо – повтарящо се главоболие, сърцебиене, след това – изтръпване на пръстите, прилив на кръв към главата.

Има много начини за лечение на хипертония, без да приемаме хапчета. Такъв е и методът на Юрий Батурин, в който панацеята всъщност е най-обикновеният йод. По негови инструкции терапията се провежда в два последователни етапа. Първият етап се състои от 10 дни. На първо време са ви необходими памучно парче с широчина около 3-4 см и дължина около 40-50 см, както и йод. Марлята се топи и напоява добре в йода и се налага върху тялото в следната последователност: 1-ви ден – около китката на лявата ръка; 2-ри ден – около глезена на десния крак; 3-ти ден – около китката на дясната ръка; 4-ти ден – около глезена на левия крак; 5-и ден – около лакътя на лявата ръка над лакътя; 6-и ден – под коляното на десния крак; 7-и ден – над лакътя на дясната ръка; 8-и ден – под коляното на левия крак.

Тази превръзка се държи не повече от час-два. Вторият етап е само един ден. Две части йод се разреждат с една част вода. Гръбначният стълб се намазва хубаво със свинска мас, обира се ненужното и се намазва по дължина с разредения йод. Не бива да се стои повече от 1-2 часа с компреса, за да не изгори кожата. Най-добре е това да се случи преди лягане. Методът на Батурин гарантира желязно и трайно кръвно налягане, което ще облекчи ежедневието ви и ще ви върне към нормалния и спокоен ритъм на живот.

Сподели:
Бомба x
Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това