Локомотив (Пловдив) разпиля Славия след нова лекция на Камбуров

Футбол

Локомотив (Пловдив) разпиля Славия след нова лекция на Камбуров

3426
на 24.10.2014
Локомотив (Пловдив) разпиля Славия след нова лекция на Камбуров

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Славия и Локомотив (Пловдив) играят при 0:2 в мач от 13-ия кръг на "А" група. През първия четвърт час играта е равностойна и без положения пред двете врати. В 17-та минута домакините опитаха да застрашат Йордан Господинов, но стражът на "смърфовете" спаси шута на Мишел Платини. Половин час след началото на срещата Платини получи пас зад отбраната на Локо, но Молдованов успя да го настигне и с шпагат изби в корнер. Това бе последната по-интересна ситуация за първата част, която логично приключи при 0:0.

Второто полувреме започна със сериозен пропуск на Платини. Бразилският нападател на белите бе изведен срещу Господинов, но стражът на гостите изби в корнер. Така се стигна до 48-та минута, в която пловдивчани откриха резултата. Това стори голмайсторът и капитан на тима Мартин Камбуров, който се възползва от грешка в отбраната на Славия и останал очи в очи с Георги Петков вкара за 1:0, пише sportal.bg.

Три минути по-късно футболистите на Иван Колев имаха отличен шанс да върнат попадението, но нов пропуск на Платини, а след това и на Фернандо да Силва ги лиши от успех. В тази ситуация Радослав Василев върна от аутлинията към централния нападател на белите, който от упор уцели Господинов. Последва добавка на Да Силва, който вместо в празната врата, стреля в аут.

В 61-та минута Славия като по чудо не изравни след изстрел с глава на Иван Вълчанов, който се отби в напречната греда. Малко по-късно шут на Костадин Дяков излезе в аут. Десет минути по-късно домакините останаха с 10 човека, след като Цветомир Панов получи червен картон за шут в главата на Бирсент Карагерен. Нападателят на Локо бе изнесен на носилка и сменен от Дани Кики, а по-късно се разбра, че ще отиде в болница за преглед.

В 78-та минута Димитър Везалов за малко не си вкара автогол, връщайки топката към Петков, който в това време тръгна да излиза и двамата съотборници се разминаха, но в крайна сметка стражът на белите успя да се върне навреме и успя да изчисти. Минута по-късно обаче нищо не бе в състояние да спаси софиянци.

След бърза атака Благой Наков подаде към Камбуров, който след мощен шут от 10-11 метра заби топката в горния ляв ъгъл - 2:0 за Локо (Пловдив). Срещата се играе пред около 200 зрители. 



препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК