Мараджиев проговори за ареста: Поредната акция за сплашване, пак идват избори (ВИДЕО)

Акценти

Мараджиев проговори за ареста: Поредната акция за сплашване, пак идват избори (ВИДЕО)

53836
на 24.11.2022
Мараджиев проговори за ареста: Поредната акция за сплашване, пак идват избори (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Предизборна акция за сплашване преди изборите, така кметът на Стамболийски Георги Мараджиев коментира разпита му в полицията тази сутрин и претърсването на семейната му фабрика.

препоръчано

„Случва се това, което се случва всяка година. Вече сме свикнали, така че няма никакъв проблем. Изземване на материали, но няма такива. Поредната акция за сплашване, все пак идват избори. Не се притеснявам от нищо. Оттук нататък си поемат работа разследващите органи. С тази акция днес се стопира работата на 100 души. Очаквам една акция, която ще приключи като другите досега”, коментира Мараджиев, цитиран от Трафикнюз.

По информация на полицията специализираната акция е по линия на Икономическа полиция след проверка на информация за евентуална злоупотреба със средства от европейските фондове. Освен фабриката, са претърсени и още няколко адреса.

Междувременно активисти на ГЕРБ се събират на протест в Стамболийски в защита на Мараджиев.

В протокола, който получих от българската полиция, пише за лицето Мараджиев и никъде не се споменават фабрики и т.н. Сутринта бях задържан, има снимки, на които вдигнах ръце и казах: Елате и ме арестувайте. Беше казано, че има задържане за 24 часа. В момента се извършват процесуални действия в общината. Полицията ще получи всяко съдействие, което е необходимо, ще им съдействаме, каза още Мараджиев пред журналисти.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Лунна диета за декември Лунна диета за декември
ПИК TV x
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Стана ясно кога ГЕРБ ще обяви имената на министрите в проектокабинета (ВИДЕО) ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Стана ясно кога ГЕРБ ще обяви имената на министрите в проектокабинета (ВИДЕО)
ново
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК